A várandós Csobot Adél, párja Istenes Bence és kisfiuk, Nátán is részt vettek abban a világrekord kísérletben, amelyet vasárnap tartottak a Budapest Kongresszusi Központban. A rekord sikerült, rengeteg gyereket emeltek a magasba szüleik. 

"Nátánt sajnos nem sikerült a színpadra felvinni, de helyette felemeltem Adélt, a pocakjában a babával, szóval én is emeltem gyereket" - mesélte a színfalak mögött a Borsnak Istenes Bence, aki párjával, Csobot Adéllal és kisfiukkal, Nátánnal vett részt abban a világrekord kísérletben, ahol minél több gyereket kellett a szüleiknek a fejük fölé emelniük ezzel hívva fel a figyelmet a család fontosságára. A fővárosban a Budapest Kongresszusi Központban tartották a kísérletet, valamint több vidéki nagyvárosban is összegyűltek a családok. 

A kísérlet sikeres volt, így már Istenes Bencéék is világrekordernek mondhatják magukat. Mint mondták: ha vasárnaponként nincs más dolguk, általában világrekordokat döntögetnek. Bence azt is elárulta: ritkán van alkalma rendezvényeket vezetni mióta Németországban élnek, ez az első, hogy nyilvános eseményen apaként részt tudott venni.