svéd királyi család Születés svéd királyi család Magdolna hercegnő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett a svéd királyi család legújabb tagja, Magdolna hercegnő és Chris O'Neill harmadik gyermeke. A kicsit Adrienne-nek nevezték el, és már az első fotók is napvilágot láttak róla. 

Adrienne-nek nevezték el a svéd királyi család legújabb tagját, Magdolna hercegnő és Chris O'Neill harmadik gyermekét. A Dailymail cikke szerint a csöppség teljes neve Adrienne Josephine Alice lett.

A kisded a tizedik helyet foglalja le az öröklési sorban, édesanyja pedig most regisztrált az Instagramra, és jobb képet nem is választhatott első posztjához, mint a család újdonsült tagjáról készült fotót. Itt jelentette be a királyi gyermek nevét is. Magdolna hercegnő máris több mint 50 ezer követőt szerzett magának.

A fotó egyébként a testvéri szeretetről is árulkodik, hiszen Adrienne-t testvéreivel, Leonore-ral és Nicolas-szal láthatjuk.

Adrienne Josephine Alice

Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) által megosztott bejegyzés,

Leonore and Nicolas welcoming their little sister home ❤️

Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.