Bastian Schweinsteigernek és Ana Ivanovicnak megszületett első gyermeke

Ana Ivanovic futball szülés család Bastian Schweinsteiger tenisz gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bastian Schweinsteigernek közösségi oldalán jelentette be, hogy megszületett Ana Ivanovic-csal első közös gyermeke. A kisfiú neve egyelőre még nem derült ki. 

Kisfia született vasárnap Bastian Schweinsteiger német labdarúgónak és Ana Ivanovic exteniszezőnek - írja a The Sun. A baba nevére egyelőre még nem derült fény, az örömhírt Schweinsteiger jelentette be közösségi oldalán.

Welcome to the world our little boy! We are so happy.❤️ @anaivanovic

Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) által megosztott bejegyzés,

Úgy tűni,k hatalmas az öröm a sportolócsaldában. A pár egyébként 2014 óta van együtt.

Liptai Claudia lánya, Panka aranyérmet szerzett a gimnasztika versenyenhttp://www.life.hu/csalad/20180319-liptai-claudia-lanya-panka-aranyermet-szerzett-a-gimnasztika-versenyen.htmlLiptai Claudia nagyon büszke lehet 12 éves kislányára, Pankára, aki csapattársaival együtt két aranyérmet is hazahozott egy nemzetközi gimnasztika versenyről. CsaládOrigoÍgy táncol Som-Balogh Edina kislánya: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180318-igy-tancol-som-balogh-edina-kislanya-video.htmlNagyon élvezi a zenét Som-Balogh Edina kislánya, Lilike. Család--Oszter Sándor kibékült lánya vőlegényévelhttp://www.life.hu/csalad/20180317-oszter-sandor-kibekult-lanya-volegenyevel.htmlEgy év veszekedés és folyamatos harc után végre megbékélt lánya választottjával Oszter Sándor. Család--Már csak pár hét van a szülésig: Katalin hercegnő megmutatta hatalmas pocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20180317-katalin-hercegno-megmutatta-hatalmas-pocakjat.htmlSmaragdzöld kabátban mutatta meg hatalmas pocakját Katalin hercegnő. Már nincs sok hátra a szülésig, április végén érkezik a harmadik királyi csemete.Család--Zamatos fokhagymás tejszínes csirkemell recept – 30 perc alatt készhttp://www.life.hu/csalad/20180310-zamatos-fokhagymas-tejszines-csirkemell-recept-30-perc-alatt-kesz-ebed-vacsora.htmlKönnyű és gyors ebédre vágysz? Ne menj tovább, megtaláltad! Ezt a krémes, fokhagymás és mesésen porhanyós csirkét egyszerűen elkészítheted ebédre, vagy akár vacsorára is. CsaládOrigoRitka fotó: Farkasházi Réka megmutatta gyönyörű nagylányáthttp://www.life.hu/csalad/20180317-ritka-foto-farkashazi-reka-megmutatta-gyonyoru-nagylanyat.htmlA színésznő és családja Ausztriában "telel", innen posztolta legfrissebb fotóját lányáról, Rebekáról.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.