Fodor Rajmund közös fotót posztolt anyósával, Esztergályos Cecíliával

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
Esztergályos Cecília közös fotó Fodor Rajmund anyós család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Fodor Rajmund a közösségi oldalon is gratulált anyósának, Esztergályos Cecíliának, aki a múlt héten megkapta a Kossuth-díjat.

Talán kevesen tudják, hogy Esztergályos Cecília férjének első házasságából született lányának a férje nem más, mint a kétszeres olimpiai vízilabdázó, Fodor Rajmund. A házaspárnak két közös gyermeke van: Nadine és Damián.

A jóképű vej múlt héten egy közös fotót is megosztott feleségével és anyósával abból az alkalomból, hogy a 75 esztendős Esztergályos Cecília megkapta a Kossuth-díjat. A képhez még egy kedves szöveget is írt.

Engedjétek meg, hogy büszkélkedjek egy picit! Ezen a szép ünnepnapon, szeretett anyósom, egy ország Cilikéje, több generáció Ancija, a színpadot kedvelő közönség legkedvesebb Mici nénije, a Balettintézetet is végzett Esztergályos Cecília Kossuth-díjas színművésznő lett! Ez a díj, szeretett kis országunk legmagasabb művészeti-kulturális elismerése! Tiszta szívemből gratulálok neki az egész pályafutásához, illetve ehhez a rendkívül fontos elismeréshez is! Kiérdemelte! Nagyon megérdemelte! További jó egészséget, szeretetet és sok-sok nevetést kívánok, Cilike!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.