A kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Fodor Rajmund a közösségi oldalon is gratulált anyósának, Esztergályos Cecíliának, aki a múlt héten megkapta a Kossuth-díjat.

Talán kevesen tudják, hogy Esztergályos Cecília férjének első házasságából született lányának a férje nem más, mint a kétszeres olimpiai vízilabdázó, Fodor Rajmund. A házaspárnak két közös gyermeke van: Nadine és Damián.

A jóképű vej múlt héten egy közös fotót is megosztott feleségével és anyósával abból az alkalomból, hogy a 75 esztendős Esztergályos Cecília megkapta a Kossuth-díjat. A képhez még egy kedves szöveget is írt.

Engedjétek meg, hogy büszkélkedjek egy picit! Ezen a szép ünnepnapon, szeretett anyósom, egy ország Cilikéje, több generáció Ancija, a színpadot kedvelő közönség legkedvesebb Mici nénije, a Balettintézetet is végzett Esztergályos Cecília Kossuth-díjas színművésznő lett! Ez a díj, szeretett kis országunk legmagasabb művészeti-kulturális elismerése! Tiszta szívemből gratulálok neki az egész pályafutásához, illetve ehhez a rendkívül fontos elismeréshez is! Kiérdemelte! Nagyon megérdemelte! További jó egészséget, szeretetet és sok-sok nevetést kívánok, Cilike!"