Kulcsár Edina a hónap elején osztott meg fotót arról, hogy párjával, Csutival eljegyezék egymást. A gyönyörű jegygyűrű sokakat ámulatba ejthetett, most azonban az is kiderült, nagyjából mennyibe kerülhetett a vőlegénynek a csodás eljegyzési ajándék. 

Kulcsár Edina és Csuti nemcsak babát várnak, de esküvőre is készülnek, március elején tettek közzé ugyanis fotót arról, hogy eljegyezték egymást. A csodás jegygyűrűn minden szem megakad, hiszen a hatalmas kő mellett több kisebb is díszíti a szépség gyűrűsujját. 

❤️IGENT MONDTAM❤️ @csut.i #happy #bride #fiance #isaidyes #lovehim

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Utána jártunk, vajon mennyibe kerülhetett a csodás eljegyzési ajándék. Az ilyen típusú eljegyzési gyűrűk 570 ezer forint körül kezdődnek, ezekben a modellekben azonban egy kő kap helyet, amely karátszáma nem éri el az egyet. Aki azonban már 1 karátos gyémántra vágyik, mélyebben kell a zsebébe nyúlnia, hiszen az már majndem 3 millió forintot kóstál. Kulcsár Edina gyűrűjében azonban ennél nagyobb karáttal kell számolni, a nagy kő akár 2 karátos is lehet, ehhez pedig még nem számoltuk hozzá a gyűrűt díszítő kisebbeket. Szóval az egykori szépségkirálynő, ezen számításaink alapján több mint 4 millió forintos gyűrűt visel az ujján.