Te is bajban vagy, amikor a szempillaspirálok széles választékával szembesülsz? Larion Oscar sminkmester segít most eligazodni a mascarák világában. 

A csábítás első legfontosabb kelléke, ami egyből felöltözteti a szemet, az a szempillaspirál. A bőség zavarában és a megannyi fajta kefe között könnyen eltéved az ember lánya. Vannak, akik a szőrösre és vannak, akik az innovatív szilikonkefékre voksolnak. Akár ez vagy az legyen a kedvenced, a legfontosabb szabály a szempillaspirálok vásárlásánál, hogy vedd figyelembe, milyen minőségű az eredeti szempillád, és milyen hatást szeretnél elérni. Ezután pedig a csomagoláson feltüntetett jelzőket, tulajdonságokat, összetevőket kell figyelembe venni az eredményes vásárláshoz. Összegyűjtöttem neked a hazai kínálatból a Top 10 szempillaspirált, amit érdemes kipróbálnod.

Kedvenc

Az egyik nagy kedvencem a Bourjois Paris Twist Up Volume szempillaspirál, mert játékos és egy terméken belül két különböző hatású szempillát lehet vele festeni. Ha eltekered a kupak végét az egyes állásra, akkor szálanként szétválasztott, természetes hatású szempillákat eredményez. Ha a kettes állásra teszed, a spéci kefe megtekeredik és kialakul a dúsító hatás.

Bourjois Paris Twist Up VolumeForrás: Life.hu

Természetes hatású szempillaspirálok

Maradjunk a természetes hatású szempillaspiráloknál. A Miss Sporty Studio Lash Happy Eyes apró szilikonkefés szempillaspirálja nagyon szépen eléri a legkisebb szempillákat, szétválasztott, ívelt, természetes hatást eredményez.

A MAC Extended Play Lash vékony, szőrös, spirálos keféje szintén eléri a legkisebb szempillákat is, nagyon szépen dolgozik, látványos, de nagyon természetes hatású, megemelt szempillákat eredményez, innovatív, hőérzékeny technológiájának köszönhetően párataszító tulajdonságú. Érdekessége, egyben igen praktikus tulajdonsága, hogy meleg vízzel könnyen eltávolítható a szempillákról a festékanyag.

A természetes hatású szempillaspirálok best sellerse a Max Factor Masterpiece Max szilikonos szempillaspirál. Természetes hatású, de optikailag dúsabb, íveltebb, teltebb hatást nyújt. Dörzsálló, érintésálló festékanyaga nem pereg, érzékeny szeműek, kontaktlencsét viselők is használhatják.

1. Max Factor Masterpiece Max, 2. Miss Sporty Studio Lash Happy Eyes, 3. MAC Extended Play LashForrás: Life.hu

Ívelt és dús hatású szempillaspirálok

A Bourjois Paris Volume Reveal Adjustable szempillaspirálja igazán különleges, szőrös szempillaspirál. Ápoló hatóanyagokban gazdag, építhető formulájú festékanyaga egyedülálló, mert nem pereg és napközben újabb réteget tehetsz fel a szempilláidra. Száradás után puhán tartja a szempillákat. A szempillaspirál oldalába épített 3x-os zoom tükör található, ami egy extra benne, így bárhol is legyél tökéletesen ki tudod festeni szempilláidat.

A Solone Flight Of Fancy kétvégű, ápoló hatóanyagokban gazdag szilikonkefés szempillaspirálja két fantasztikus és látványos hatást eredményez. Az egyik keféje göndöríti, látványosan íveli a pillákat. A spirál másik vége pedig hosszabbá, teltebb hatásúvá varázsolja. Száradása után nem pereg, párataszító és a speciális festékanyaga ápolja, védi a szempillákat. Meleg vízzel könnyen eltávolítható termék.

A Max Factor Clump Defy hajlított, szilikonkefés szempillaspirálja drámaian íveli és dúsítja a szempillákat. Ápoló, gazdag formulájú festékanyaga védi a pillákat, érzékeny, kontaktlencsét viselők is bátran használhatják.

1. Solone Flight Of Fancy, 2. Max Factor Clump Defy, 3. Bourjois Paris Volume Reveal AdjustableForrás: Life.hu

Extra dús, azaz a műszempilla hatású szempillaspirálok

Jó tudni!
Ha a kedvenc szempillaspirálod normál fekete változata után kijön az extra fekete változata, felmerüleht a kérdés, hogy érdemes-e váltani. Nos, a válasz: igen! Az extra, extreme, ultra fekete változatok sokkal látványosabbak, mint a normál változat. Fekete és fekete között is van különbség: gondolj a kelmékre, azokból is van matt és lakk fény, vagy a bársony fény.

A Rimmel London Wonder Fully Real Extreme Black szilikonkefés, dúsító szempillaspirál speciális keféje eléri a legapróbb pillákat is. Ápoló hatóanyagokat és keratint is tartalmaz a festékanyag, extra védelmet nyújtva a pilláknak. Érzékeny szeműek is bátran használhatják. Extrém, fényes fekete formulája nagyon látványosan öltözteti fel a szempillákat.

A MAC In Extreme Dimension ultra finom sörtéjű szempillaspirál. Habos, szénfekete formulájú ápoló hatású spirál. Érzékeny szeműek is használhatják. A speciális keféje 3 dimenziósan fedi be a pillákat, extrém dús, göndör és látványosan hosszabbnak tűnő pillákat eredményez.

A Rimmel London Scandal Eyes Retro Glam homokóra alakú, szőrös keféjű szempillaspirál. Ha igazán dús, műszempilla hatású pillákat szeretnél, akkor ezt ki kell próbálnod. Ápoló hatású festékanyaga védi a kiszáradástól a pillákat, extrém dús, látványos pillákat eredményez. Érzékeny szeműek is használhatják.

1. Rimmel London Scandal Eyes Retro Glam, 2. Rimmel London Wonder Fully Real Extreme Black, 3. MAC In Extreme DimensionForrás: Life.hu