Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól!
Hozzávalók:
- 1 db kerek camembert sajt
- 50 g étolaj
- 400 g lencse
- 1 db kápia paprika
- 2 cs petrezselyemzöld
- 80 g póréhagyma
- 300 g joghurt
- só
- frissen őrőlt bors
- 20 g méz
- 20 g citromlé

Elkészítése:
A lencsét puhára főzöm. Apróra vágott póréhagymát, kápia paprikát, és vágott petrezselyem zöldjét keverek hozzá. Ízesítem mézzel, citromlével, kevés borssal, sóval. Joghurttal krémessé teszem.
A camembert sajtot félbevágom, és a vastag héjas felén addig sütöm, amíg a belseje nem kezd el olvadni.
Nézd meg a teljes adást!