Pártos Csilla ügyvédje azt állítja, hogy a pereskedés megkezdése előtt Pécsi Ildikóék egyetlen ajánlatot tettek Csillának, ami elfogadhatatlan volt: azt akarták, mondjon le gyerekéről és ő fizessen gyerektartást.

Azt mindenki tudja, hogy évek óta dúl a harc Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között, ráadásul több fronton. Pártos Csilla a gyerektartást akarta kikövetelni volt férjétől, de mivel az egykori focista bevallása szerint neki nincs jövedelme, és az anyja tartja el, ezért Pártos Csilla is a volt férje anyját, vagyis Pécsi Ildikót fogta perbe rokontartásért.

Ezzel kezdődött Pártos Csilla és Pécsi Ildikó viszályaFotó: MTI/Zih Zsolt

A színművésznő pedig azért citálta bíróság elé volt menyét, mert szeretné, ha Csilla fiával együtt elköltözne az ő tulajdonában álló házból. Azt, hogy kinek van igaza, a bíróság fogja eldönteni, mindenesetre az legalább most kiderült, hogyan is kezdődött az egész háború, legalábbis Pártos Csilla ügyvédje szerint. Dr. Gerencsér András azért döntött úgy, hogy elárulja, mi történt a két fél között, mert állítólag Pécsi Ildikó nemrég egy interjúban azt mondta, ők a váláskor tisztességes ajánlatot tettek Pártos Csillának, csak el kellett volna fogadnia, és most nem lenne ez a harc. Az ügyvéd ennek hatására úgy határozott, a Sorry Magazinban mindenkivel megosztja annak a tisztességes ajánlatnak a tartalmát. 

"Az összes per vonatkozásában egyetlen ajánlatuk volt, ami még az ügyfelem és Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba válása előtt volt esedékes, körülbelül három-négy évvel ezelőtt. Az akkor elhangzott ajánlat úgy szólt, hogy Csilla nem kap semmit a vagyonból, mert nem jár neki semmi. Egyébként ez a perbeli álláspontjuk is. Ezen felül azt akarták, hogy az akkor még kiskorú gyermek az apjához kerüljön, és az anya fizessen gyerektartást. Ez az első és egyetlen "gáláns" ajánlat, amiről tudunk. Nem gondolom, hogy ezt el kellett volna fogadni, pláne, hogy ügyfelem imádja a fiát, és sose engedné, hogy elvegyék tőle. Mindez csak szóban hangzott el, és a bíróságon végül meg is változott az álláspont..." - idézi a Ripost a nyilatkozatot.