Évek óta folyik a csatározás Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között. Minden akkor kezdődött, amikor Pártos elvált a színésznő fiától, hiszen szinte semmiben sem tudtak megegyezni. Bíróság dönt helyettük, a lakáskiürítési perben jogerős ítélet született: Pártosnak mennie kell.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó kapcsolata soha nem fog rendeződni, minden vitás ügyük bíróság elé került. A csatározás több színtéren zajlik, az egyikben azonban már jogerősen döntött a bíróság. Az a lakáskiürítési per zajlott le, melyet még 2015-ben indított Pécsi ildikó. A válás után ugyanis Pártos Csilla nem akart kiköltözni a budai otthonból, Pécsi Ildikó azonban ezt nem hagyta annyiban, és a bíróság neki adott igazat: Pártosnak távoznia kell. 

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó harca tovább folytatódikFotó: MTI/Zih Zsolt

"A magyar bíróság döntött, február 15-én jogerőssé vált az az ítélet, amely kimondja, hogy Pártos Csillának és fiának távoznia kell Pécsi Ildikó ingatlanából 15 napon belül. Pártosnak több mint egy hónapja volt kiköltözni, ám még mindig a házban lakik, így kénytelenek leszünk ügyvédi levélben felszólítani őt, hogy távozzon. Végrehajtást is indíthatnánk ellene, de már egyébként is nagy a feszültség a családban, nem szeretnénk ezzel is szítani az indulatokat" - mondta Pécsi ildikó jogi képviselője, dr. Magyar György a Blikknek

Nem ez az egyetlen ügy azonban, amiben fejlemény történt: felfüggesztik a Pártos Csilla által indított pert a rokontartásért. Ezt Pártos még azért kezdeményezte, mert volt férje nem fizetett gyerektartást azt állítva, hogy az anyja tartja el őt. Azonban most az exe, Szűcs Csaba indított pert Pártos ellen. "Jogilag ez azt eredményezi, hogy jelenleg a Pécsi Ildikó ellen indított rokontartási pert a bíróság felfüggesztette, amíg a gyerektartási pert nem sikerül lezárni. Ez ugyanis felülírja az Ildikóval szembeni rokontartást. Mindez új dimenzióba helyezi az ügyfelem elleni, egyébként teljesen megalapozatlan követelést" - mondta az ügyvéd.