Nagy Ervin hihetetlenül odafigyel arra, hogy ne essen ki az ügyeletes sármőr szerepéből: képes volt hiúságból 10 kilót fogyni.

Hamarosan új sorozatban láthatjuk Nagy Ervint, méghozzá A Tanár című produkcióban. Ugyan ez a karakter nagyon más azokhoz képest, amiket eddig játszott, mégis van benne valami hasonló: azért itt is nagyon építenek Nagy Ervin sármjára.

Nagy Ervin hiúságból fogyottForrás: Origo

"Szerintem egyáltalán nem nézek ki jól ebben a sorozatban, voltam nyúzott, elhízott, másnapos. Kifejezetten tetszett, hogy nem néztem ki mindig nagyon jól, ilyen az élet is. Hogy ebben a sorozatban is állandóan csapom a szelet a nőknek, az annyira nem tetszik benne, de egyébként értem: ez a férfi nem találja a szerelmet, ezért csajozik. Választhatnám egyébként, hogy jól elhízom, egyből nem is kellenék. De vadászok azokra a szerepekre, ahol nem kell szépfiút játszani. Ilyen ez a világ, az emberek sémákban gondolkodnak, ha egyszer jóképűként szoktak meg, azt várják el. Nem fog előugrani 40 évesen egy másik Nagy Ervin a bokorból, ez tény, de igyekszem. Azért azt is tudomásul kell venni, hogy nem áll tíz-tizennégy forgatókönyv az íróasztalomon, hogy tudjak válogatni, azt kell elvállalni, amit kapok" - mondta a Borsnak Ervin, aki bevallotta, hogy ettől függetlenül van benne hiúsá: ezért fogyott le például. "Persze, ha nem lenne, nem tudtam volna 10 kilót leadni. Figyelek az étkezésemre, úszom, teniszezem. Ahogy öregszem, egyre többet dolgozom magamon. Kihízni sem akarom a karakteremet, a zsáneremet" - árulta el a színész.