Sofron István és Tücsi babát szeretnének

Forrás: Insta Story -
Tücsi baba Sofron István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikába költözött, majd visszajött Európába Sofron István, a magyar férfi jégkorong-válogatott tagja, és menyasszonya, Claudia Ayree Tücsi. A pár nagyon vágyik már egy babára. 

"Nagyon sok mindent köszönhetek Tücsinek. Feladta a karrierjét, hogy engem támogasson. Elfogadta, hogy az elmúlt időszak nem volt zökkenőmentes, rengeteget költözködtünk, Ausztriában hetente laktunk újabb és újabb házban, de mindvégig türelmes volt. A nehéz időkben mellettem van és motivál. Szerencsére hatalmas az összhang kettőnk között" - mesélte a sportoló a Borsnak.

Tücsi és párja, Sofron istván Forrás: Insta Story

"Korábban is tervben volt már a baba, csak közbejött Amerika meg a vb. Előbb még úgy éreztük, meg kell oldani néhány dolgot, aztán jöhet a család. Rengeteget beszélünk a családalapításról, és mindketten nagyon szeretnénk már. Igazából mostantól jöhet bármikor a gyerek, nem streszszelünk rá, felkészültünk" - tette hozzá.

Híres sztáresküvők a múltból: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180329-hires-sztareskuvok-a-multbol-fotok-david-beckham-angelina-jolie.htmlA házasság már rég nem pecsét az örök boldogság szerződésén. Nincsenek ezzel másként a sztárok sem. Drog és alkoholproblémák, hűtlenség, családon belüli erőszak... ezek mind megjelennek a következő híres és ismert emberek házasságában. Nem mind végződött azonban válással. Nézd meg a listánkat, melyben érdemes a ruhákra is némi figyelmet szentelni. CsaládOrigoNosztalgikus húsvét – Régi szokások, melyeket ideje visszahoznihttp://www.life.hu/csalad/20180328-nosztalgikus-husvet-regi-husveti-szokasok.htmlA húsvét nem a főtt tojásról, sonkáról és a gyakran csak „épp, hogy" locsolásról szól. Régebben szép hagyományok tartoztak ehhez az ünnephez, melyek emelték a fényét, és közelebb hozták egymáshoz a családtagokat. Most ezekből hoztunk párat. Család--Instagramjára posztolt kisfiáról,Jamesonról Pinkhttp://www.life.hu/csalad/20180330-instagramjara-posztolt-kisfiarol-jamesonrol-pink-enekesno.htmlAz énekesnő 2016. december 26-án hozta világra második gyermekét, akit azóta is boldogon örökít meg fényképeken, videókon. A rajongók persze odavannak érte. Család--A lombikprogram emberi oldala; őszinte vallomások a meddőségről és a babavárásrólhttp://www.life.hu/csalad/20180327-a-lombikprogram-emberi-oldala-meddosegrol-babavarasrol-pataki-zita-interju.htmlA lombikprogram megítéléséről korábban már írtunk, ám most testközelből is megismerhetsz két történetet. Olvashatsz reményről, reménytelenségről, kudarcokról és sikerről. Peller Mariann beszélgetett három érintettel, a lombikprogram várakozással és nehézségekkel teli időszakáról. Család--Angelina Jolie Londonba akarja költöztetni Brad Pittel közös gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20180329-angelina-jolie-londonba-akarja-koltoztetni-brad-pittel-kozos-gyermekeit.htmlAngelina Jolie nem bízza a véletlenre a válást, felfogadta ugyanis a legdurvább válóperes ügyvédet, gyermekeivel pedig Londonba akar költözni, így azonban Brad Pitt alig láthatja majd őket. CsaládA szörnyek hatása a gyermekekre és felnőttekre - Akkor és most (18+)http://www.life.hu/csalad/20180329-a-szornyek-remek-hatasa-a-gyermekekre-es-felnottekre.htmlA monster, a latin monstrum szóból ered, mely első fordításban szörnyet, rémségét, ijesztő jelenséget, ugyanakkor csodát és hihetetlen dolgot is jelent. Tehát a mese- és mondabeli, valamint felnőttkori szörnyetegek igen keskeny vonalon táncolnak, már ami a megítélésüket illeti. Mi teremtettük őket magunknak, rásütjük valamire, valakire... De mégis, mi lehet erre az okunk? CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.