Angelina Jolie Londonba akarja költöztetni Brad Pittel közös gyermekeit

Forrás: Darryl Dyck / Canadian Press -
Brad Pitt házasság párkapcsolat válás gyermek Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie nem bízza a véletlenre a válást, felfogadta ugyanis a legdurvább válóperes ügyvédet, gyermekeivel pedig Londonba akar költözni, így azonban Brad Pitt alig láthatja majd őket. 

Aki kicsit is érdeklődik a celebvilág hírei iránt, már tudja, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolatának vége, elválnak. A Radaronline cikke szerint Angelina felfogadta a pitbull néven ismert válóperes ügyvédet, Laura Wassert. De itt még nem állt meg, kinézett ugyanis egy londoni házat a Saint James Parkban, ami igencsak közel található a Károly herceg házához is.

Angelina Jolie lehet, hogy Londonba költözik gyermekeivel Forrás: Darryl Dyck / Canadian Press

Nem tudni, hogy ha a költözés bekövetkezik, Brad Pitt milyen gyakran láthatja majd gyerekeit, Maddox-t, Pax-t, Zaharát, Shiloh-t, Vivienne-t és Knox-t. A színész ugyanis most kezdi forgatni a gyilkos, Charles Manson életéről szóló filmet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.