Szűcs Judith évek óta nagyon boldog választottjával, a rajongókat viszont mégis izgatja, hogy az eljegyzés után mikor kerül végre sor az esküvőre. Úgy tűnik, minden Szűcs Judith lányán múlik!

Nem foglalkoztatja annyira az esküvő szerevzése Szűcs Judith-ot, hiszen a naptára csordultig telt fellépésekkel, nem igazán tud időt szakítani a menyegzőre, és egyébként is boldog párkapcsolatban élnek szerelmével már több mint 8 éve. Azért végleg nem vetették el az esküvő gondolatát, de Szűcs Judith már csak magának nem akar szervezni, közösen képzeli el a nagy napját lányával. 

Szűcs Judith közös esküvőt tervez lányával"Forrás: FEM3 "

Megvárom, amíg a lányom az igazival elém áll, és akkor majd esetleg egy ilyen dupla esküvővel lerendezzük. Én nagyon praktikus vagyok, és egyszerűbb lenne, mint kettőt csinálni" – mondta Szűcs Judith a Fem3 Caféban, és azt is elárulta, természetesen a lányának is tetszik az ötlet. „Ő sem gondolta, hogy én hamarabb találom meg az igazit, de nyolc és fél éve vagyunk nagyon boldogok, és menyasszony az vagyok már 100 éve" – tette hozzá az énekesnő. Elárulta, ők élvezik így az életüket.