Zámbó Jimmy unokája már 8 éves, fia Sebatsian mutatta meg a kis trónörököst

Zámbó Jimmy unoka Zámbó Szebasztián család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy egyetlen vérszerint unokája, Noel már 8 éves. Édesapja, Szebasztián azt mondja: arra neveli, hogy tisztelje nagyapja emlékét, de soha ne várjon az ismert névtől előnyöket. A kisiskolás mozdulataiban nagyapját vélik felfedezni.

"Néhány gesztusában is felfedezni vélem aput Noelben. A szeme határozottan olyan, mint az övé volt, ha a gyerekem rám néz, apu tekintetét látom. Szívfacsaró, ugyanakkor csodálatos érzés" - mesélte a Story magazinnak adott interjújában Zámbó Szebasztian. Zámbó Jimmy unokája, Noel ugyanis már 8 éves, ő a 17 éves elhunyt énekes egyetlen vérszerint unokája.

Szebasztián a magazinnak elmondta, hogy születésétől kezdve arra neveli kisfiát, hogy tisztelje nagypapája emlékét, de ne várjon előnyöket az ismert névtől.

Zámbó Szebasztián elmondta fiának, ki volt a nagyapja Forrás: Story magazin

"Arrra nevelem nyolc éve a fiamat, Noelt, amire engem tanított apu. Legyen önmaga, álljon ki az igazáért, a szíve vezérelje, és ami ugyancsak fontos: azért, mert Zámbó Jimmy a nagyapja, ne várjon előnyt soha sehol senkitől" - mesélte Jimmy fia, aki 3 éve külön költözött gyermeke édesanyjától. Mint mondta: hétvégi apuka lett. "Kéthetente három napot, egy hétvégét töltünk együtt. Természetesen igyekszem minden olyan eseményen részt venni, amelyek a fiam életében fontosak" - fogalmazott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.