Zámbó Jimmy egyetlen vérszerint unokája, Noel már 8 éves. Édesapja, Szebasztián azt mondja: arra neveli, hogy tisztelje nagyapja emlékét, de soha ne várjon az ismert névtől előnyöket. A kisiskolás mozdulataiban nagyapját vélik felfedezni.

"Néhány gesztusában is felfedezni vélem aput Noelben. A szeme határozottan olyan, mint az övé volt, ha a gyerekem rám néz, apu tekintetét látom. Szívfacsaró, ugyanakkor csodálatos érzés" - mesélte a Story magazinnak adott interjújában Zámbó Szebasztian. Zámbó Jimmy unokája, Noel ugyanis már 8 éves, ő a 17 éves elhunyt énekes egyetlen vérszerint unokája.

Szebasztián a magazinnak elmondta, hogy születésétől kezdve arra neveli kisfiát, hogy tisztelje nagypapája emlékét, de ne várjon előnyöket az ismert névtől. 

Zámbó Szebasztián elmondta fiának, ki volt a nagyapjaForrás: Story magazin

"Arrra nevelem nyolc éve a fiamat, Noelt, amire engem tanított apu. Legyen önmaga, álljon ki az igazáért, a szíve vezérelje, és ami ugyancsak fontos: azért, mert Zámbó Jimmy a nagyapja, ne várjon előnyt soha sehol senkitől" - mesélte Jimmy fia, aki 3 éve külön költözött gyermeke édesanyjától. Mint mondta: hétvégi apuka lett. "Kéthetente három napot, egy hétvégét töltünk együtt. Természetesen igyekszem minden olyan eseményen részt venni, amelyek a fiam életében fontosak" - fogalmazott.