Catherine Zeta-Jones divatbemutató Michael Douglas színész hasonlóság család Carys Douglas Dolce & Gabbana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dolce & Gabbana divatbemutatójára Catherina Zeta-Jones nem férjével, Michael Douglas-szel érkezett, hanem lányukkal, a 14 éves Carys Douglas-szel, aki gyönyörű fiatallá cseperedett és a megszólalásig hasonlít édesanyjára. 

Minden szem rájuk szegeződött, amikor Catherine Zeta-Jones és lánya, a 14 éves Carys Douglas besétáltak a Dolce & Gabbana divatbemutatójára New Yorkban. A The Sun cikke szerint anya és lánya boldogan pózoltak a fotósok kérésére. Az idő előrehaladtával egyre inkább látszik, mennyire hasonlítanak egymásra.

Catherine egy merész fekete csipkeruhát választott az alkalomra, lánya pedig egy vállakat szabadon hagyó felsőt szűk, fekete nadrággal. Az édesanya egyébként nemrégiben egy régi családi képet is megosztott közösségi oldalán, melyen nemcsak lánya, hanem férje, Michael Douglas és fiuk, a 17 éves Dylan is látható.

As time goes by! Outside our cottage in Canada.

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által megosztott bejegyzés,

Kim Kardashian fenekét másolná Luxus Yvonne lányahttp://www.life.hu/sztarok/20180410-kim-kardashian-feneket-masolna-luxus-yvonne-lanya.htmlA Feleségek luxuskivitelben második évadának új szereplői, Yvonne Dederick és lánya, Catherine olykor civódnak egymással. Az édesanya igyekszik egyengetni lánya útját, egyszer például egy extrém plasztikai beavatkozásról is lebeszélte. TV + Sztárok--Harry herceg és menyasszonya esküvői ajándékok helyett jótékonysági adományokat kérhttp://www.life.hu/sztarok/20180409-harry-herceg-es-menyasszonya-eskuvoi-ajandekok-helyett-jotekonysagi-adomanyokat-ker.htmlEsküvői ajándékok helyett jótékonysági szervezetek támogatását kérte hétfői felhívásában Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle mindazoktól, akik egybekelésük alkalmából valamilyen módon ki akarják fejezni jókívánságaikat.TV + SztárokJason Donovan kamasz gyermekivel jelent meg a vörös szőnyegen: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180409-jason-donovan-kamasz-gyermekivel-jelent-meg-a-voros-szonyegen-foto.htmlA szívtipró színészként és énekesként is ismert Jason Donovan ritkán oszt meg magáról magánéleti titkokat. Most azonban kamasz gyermekeivel jelent a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--Parkolási korlátozást vezettek be a kórháznál, ahol Katalin hercegné szülni foghttp://www.life.hu/sztarok/20180409-parkolasi-korlatozast-vezettek-be-a-korhaznal-ahol-katalin-hercegne-szulni-fog.htmlA kórházban már minden készen áll Katalin hercegné szülésére: már azt a helyet is kijelölték, ahova az újságírók parkolhatnak autóikkal. TV + Sztárok--Ez történt a Grease sztárjaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20180409-ez-tortent-a-grease-sztarjaival-travolta-newton-john.htmlPontosan 40 éve mutatták be a Grease-t, ebből az alkalomból most utánajártunk, mi történt azóta a szereplőkkel. TV + Sztárok--Vilmos és Katalin gyermeke születhet vörös hajjal, de kicsi rá az esélyhttp://www.life.hu/sztarok/20180409-vilmos-es-katalin-gyermeke-szulethet-voros-hajjal-de-kicsi-ra-az-esely.htmlSok nő rajong Harry herceg vörös hajáért, de vajon van esélye arra Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermekének, hogy örökölje a csodás lángoló hajszínt? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.