A 44 éves Lyette Reback és férje 16 gyermeket nevel. Életéből 10 évet töltött terhességgel, azt mondja, a világ legjobb munkáját végzi. A család mellett jut ideje jótékonykodni, jelenleg pedig könyvet ír történetéről.

"Ha tudtam volna, hogy mire 44 éves leszek 16 gyermekem lesz, bizonyára azt gondoltam volna, hogy ez őrület" - mondta Lyette Reback, aki férjével, a 49 éves Daviddel neveli tíz lányát és hat fiát. A házukban tehát kettőtől huszonkét éves korig élnek gyerekek, akik közül tiznekettőnek biológiailag is ők a szülei, négyet pedig örökbefogadtak - írja a Daily Star

Lyette Reback nem cserélné el életétForrás: NORTHFOTO/© Romain Maurice / SWNS/Romain Maurice / Swns

Lyette életéből 10 évet töltött terhességgel. Azt mondja, neki van a világon a legjobb munkája, nem cserélne senkivel. A floridai North Palm Beach-i családban az édesanya reggel fél 6-kor kel, elmond egy imát, majd ír egy listát a napi teendőkről. 

Moziest a Reback családnálForrás: NORTHFOTO/© Romain Maurice / SWNS/Romain Maurice / Swns

Szoros a napirendje, hiszen gyermekei otthon tanulnak és 88 különböző foglalkozásra viszi őket hetente. Emellett még marad egy kis ideje saját magára is, rendszeresen vacsorázik barátaival, segíti azokat a katonaszülőket, akiknek gyermekei meghaltak, blogot vezet és saját könyvet ír. De nemcsak ő jótékonykodik, hanem idősebb gyermekei is, akik fórumokat, előadásokat is szerveznek.

A gyerekek otthon tanulnakForrás: NORTHFOTO/© Romain Maurice / SWNS/Romain Maurice / Swns

Egy nagykereskedésből hetente 650 dollár, azaz majdnem 165 ezer forint értékben kapnak élelmiszert, azaz tejet, tojás, 40 kilogramm csirkét, burgonyát, rizst. A családhoz tartozik még egy kutya és két teknős is, bejáró segítségük nincs, hetente egyszer pedig az egész család összegyűlik egy moziestre nappalijukban.

12 saját és 4 fogadott gyermekük vanForrás: NORTHFOTO/© Romain Maurice / SWNS/Romain Maurice / Swns
Az édesanya nem tervezte, hogy ennyi gyermeke leszForrás: NORTHFOTO/© Romain Maurice / SWNS/Romain Maurice / Swns