Hazai sikereket követően nemzetközi fitneszversenyen ért el kiemelkedő eredményt a Miss Balaton 2015 döntős szépsége. Bertók Marianna Maya karrierje rendhagyó módon indult: évekkel ezelőtt egy fogadás miatt kezdett komoly edzésbe, hogy elérje a profi versenyzők alakját.

Mayának nemcsak, hogy sikerült elérnie a vágyott alakot, de a kezdeti motiváció szenvedéllyé nőtte ki magát, így olyan szintre ért, hogy a világ egyik legnívósabb mezőnyével rendelkező nemzetközi fitneszversenyén bizonyíthatott.

Bertók Marianna nagy sikerrel zárta a londoni versenytForrás: Bertók Marianna

2015 óta sok minden történt Maya karrierjében. Ekkor a Miss Balaton döntősei között szerepelhetett, majd a szépségiparban és a fitnesz világában is sikerült újra és újra bizonyítani. Elszántsága irigylésre méltó, ami ezúttal Londonig repítette Mayát.

„Mindig is szerettem sportolni, de egy fogadásnak köszönhetően kezdtem el foglalkozni komolyabban a fitnesszel. Be akartam bizonyítani, hogy képes vagyok elérni a profi versenyző alakot. A rendszeres edzések eredménye rövid idő alatt szemmel látható volt nem csak számomra, de a szakmabeliek számára is, akik mind arra bátorítottak, hogy profi versenyeken is elinduljak" – mesélte Maya.

"Mindig is szerettem sportolni, de egy fogadásnak köszönhetően kezdtem el foglalkozni komolyabban a fitnesszel"Fotó: adamkoncsekphotography/Unix naptár, Rostás Tibor

„Az első komolyabb versenyen a második helyet sikerült megszereznem, ami hihetetlen élmény és motiváció volt, így nem volt kérdés, hogy még eltökéltebben fogok dolgozni és a nemzetközi porondon is bemutatkozom. Legutóbb a világ egyik legnívósabb mezőnyével rendelkező nemzetközi fitneszverseny, a Royal London Fitness negyedik helyezettje lettem" – árulta el a fiatal szépség, aki természetesen a modellkedést sem hagyta abba, de mellette személyi edzőként is segít mások számára elérni a kívánt formát és az egészséges életmódot.