Hollywood ünnepelt színésznője, Kate Hudson ma ünnepli 39. születésnapját. A harmadik gyermekével várandós Kate igazi életigenlő, pozitív személyiség, valójában ez az elsőszámú szépségtrükkje. A többit Oscar Larion sminkmester mutatja be.

Kate Hudson nem veti meg az édességet, sem az élet örömeit. Egy ízig vérig belevaló "csajszi". Amikor nagy a tét, akkor viszont bevet mindent, hogy karban tartsa nőies alakját: rendszeresen sportol, fut, jógázik. Nagy hangsúlyt fektet a bőrápolásra, rendszeresen jár kozmetikai kezelésre. Napi rutinjához hozzá tartozik, hogy mindig hideg vízzel mossa meg reggel az arcát, majd frissítő permettel hidratálja bőrét, az érzékenyebb területeket hialuronsavas szemkörnyékápolóval ápolja.

Ma ünnepli 39. születésnapját Kate HudsonForrás: Getty Images/Frazer Harrison

A sminkelést nem viszi túlzásba. Általában a saját színeihez választja meg a piperék árnyalatait, hogy természetes hatású maradjon a megjelenése. Az alapozáshoz vitaminokban gazdag alapozót használ, amit összekever egy kis primerrel és együtt használva masszírozza arcába. Az arckontúrozáshoz krémtextúrát használ, mert így éri el a legtermészetesebb hatást, amit transzparens púderrel fixál. Arcpirosítót ehhez legtöbbször már nem is használ.

Szemöldökét matt szemöldökformázó porokkal hangsúlyozza, mert tudja, hogy még kifejezőbb lesz tőle a tekintete. A szemfestéséhez kedvenc árnyalatait használja: egy kis bézs a szemzugba, fahéj árnyalat a mozgó és az alsó szemhéjra. Ezt egy ultravékony fekete szemceruzával kontrasztosítja, de elsatírozza, hogy alig legyen észrevehető. Szempilláit mindig fekete, dúsító szempillaspirállal bolondítja meg. Ajkát legtöbbször természetes árnyalatú ajakrúzzsal és fénnyel hangsúlyozza, de vörös szőnyeges eseményekkor nem veti meg az élénkebb, fiesta piros árnyalatú ajakrúzst sem. Ragyogj te is, akár egy sztár!