39 éves lett Kate Hudson! Eláruljuk az ünnepelt színésznő szépségpraktikáit

Kate Hudson szépségtrükk születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood ünnepelt színésznője, Kate Hudson ma ünnepli 39. születésnapját. A harmadik gyermekével várandós Kate igazi életigenlő, pozitív személyiség, valójában ez az elsőszámú szépségtrükkje. A többit Oscar Larion sminkmester mutatja be.

Kate Hudson nem veti meg az édességet, sem az élet örömeit. Egy ízig vérig belevaló "csajszi". Amikor nagy a tét, akkor viszont bevet mindent, hogy karban tartsa nőies alakját: rendszeresen sportol, fut, jógázik. Nagy hangsúlyt fektet a bőrápolásra, rendszeresen jár kozmetikai kezelésre. Napi rutinjához hozzá tartozik, hogy mindig hideg vízzel mossa meg reggel az arcát, majd frissítő permettel hidratálja bőrét, az érzékenyebb területeket hialuronsavas szemkörnyékápolóval ápolja.

Ma ünnepli 39. születésnapját Kate Hudson Forrás: Getty Images/Frazer Harrison

A sminkelést nem viszi túlzásba. Általában a saját színeihez választja meg a piperék árnyalatait, hogy természetes hatású maradjon a megjelenése. Az alapozáshoz vitaminokban gazdag alapozót használ, amit összekever egy kis primerrel és együtt használva masszírozza arcába. Az arckontúrozáshoz krémtextúrát használ, mert így éri el a legtermészetesebb hatást, amit transzparens púderrel fixál. Arcpirosítót ehhez legtöbbször már nem is használ.

Szemöldökét matt szemöldökformázó porokkal hangsúlyozza, mert tudja, hogy még kifejezőbb lesz tőle a tekintete. A szemfestéséhez kedvenc árnyalatait használja: egy kis bézs a szemzugba, fahéj árnyalat a mozgó és az alsó szemhéjra. Ezt egy ultravékony fekete szemceruzával kontrasztosítja, de elsatírozza, hogy alig legyen észrevehető. Szempilláit mindig fekete, dúsító szempillaspirállal bolondítja meg. Ajkát legtöbbször természetes árnyalatú ajakrúzzsal és fénnyel hangsúlyozza, de vörös szőnyeges eseményekkor nem veti meg az élénkebb, fiesta piros árnyalatú ajakrúzst sem. Ragyogj te is, akár egy sztár!

A finisbe értünk: ezek voltak Katalin hercegné legszebb kismamaruháihttp://www.life.hu/trend/20180413-ezek-voltak-katalin-hercegne-legszebb-kismamaruhai-a-harmadik-varandossaga-alatt.htmlNagy a készülődés a királyi család háza táján: Katalin hamarosan életet ad harmadik gyermekének. A királyné április 23-ra van kiírva, ami pontosan egy hét múlva lesz. A közeledő időpont miatt már felhúzták a kordonokat a kórház körül, ahol néhány rajongó le is táborozott. A babavárás utolsó pillanatainak izgalmai közepette, megmutatjuk Katalin harmadik terhességének legszebb kismamaruháit! TrendOrigoFarmer farmerral: így viseld!http://www.life.hu/trend/20180412-farmer-farmerral-igy-viseld.htmlÖrökre a retinánkba égett az a kép, ahogy Britney Spears és Justin Timberlake 2001-ben az MTV VMA-n tetőtől talpig farmerban jelentek meg. Az évtized egyik legcikibb fotója marad, és persze a legkínosabb outfit, ami a farmertrendeket is jócskán megcsúfolta. De hagyjuk is 2001-et, hiszen mindez 17 esztendeje történt már, az elmúlt években a farmert farmerral trendje újra felértékelődött: azaz dögös és imádnivaló. Mutatjuk is, hogyan viseld. TrendOrigoEzeket a sminkszíneked próbáld ki idén tavasszalhttp://www.life.hu/trend/20180411-ezeket-a-sminkszineked-probald-ki-iden-tavasszal.htmlA tavasz a pompázatos színkavalkád időszaka. Ha imádod a színeket, akkor tudod, hogy felélénkítenek és vibráló megjelenést kölcsönöznek: szeresd őket, és használd bátran. Mutatjuk az idei trendeket! TrendOrigoKedvenc táskatrendünk a tavaszi-nyári szezonra: kosarak, rattan- és bambusztáskákhttp://www.life.hu/trend/20180406-kedvenc-taskatrendunk-a-tavaszi-nyari-szezonra-kosarak-es-bambusztaskak.htmlHabár a Birkin-táska ma egészen mást jelent (a Hermés divatház híres bőrtáskáját), Jane Birkin kedvenc kiegészítője valójában a kosár volt. Mindenféle stílusú ruhához ezt viselte a 70-es, 80-as években. Jó pár évvel később pedig mi is hódolhatunk ennek a kiegészítőnek, hiszen már az elmúlt szezonban is, idén pedig még inkább divatba jött, és reméljük ezúttal igazán felértékelődik és örök darabbá válik a nők gardróbjában a múló trendekkel szemben. TrendOrigoUrban Geisha, azaz a cseresznyevirág ihlette sminkhttp://www.life.hu/trend/20180405-cseresznyevirag-ihlette-smink.htmlA városi gésa ártatlanul érzéki és sejtelmesen titokzatos. Ha üde, ragyogóan természetes, kislányos bájra vágysz, mindenképp próbáld ki ezt a fantasztikus, cseresznyevirágzás inspirálta sminket. TrendOrigoMiért számít extrémnek, ha valaki megmutatja smink nélküli arcát?http://www.life.hu/trend/20180328-miert-szamit-extremnek-ha-valaki-megmutatja-smink-nelkuli-arcat.htmlAz elmúlt években mindig nagy szenzáció kerekedett abból, ha valamelyik sztár hivatalosan is megmutatta magát smink vagy photoshop nélkül. Mintha tényleg egy féltve őrzött maszkot vennének le magukról, felfedve valódi énüket. Az elmúlt napokban Christina Aguilera címlapja döbbentette meg a nagyérdeműt. De hogy jutottunk el idáig? TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.