sorozatsztár baba John Stamos megszületett Bír-lak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bír-lak című sorozat sztárja, John Stamos örömhírről számolt be a közösségi oldalán: megszületett első gyermeke, Billy.

Csodálatos babafotót posztolt a közösségi oldalára a népszerű sorozatsztár, John Stamos, megszületett ugyanis kisfia, Billy. A színésznek és feleségének, Caitlin McHugh-nak ez az első közös gyermeke - számolt be róla az E! News.

A pár néhány héttel ezelőtt, február elején egy szűkkörű ceremónia keretein belül mondta ki egymásnak a boldogító igent.

Istenes Bence hamarosan elutazik: megint távol lesz a családjátólhttp://www.life.hu/csalad/20180416-istenes-bence-hamarosan-elutazik-megint-tavol-lesz-a-csaladjatol.htmlMár nem sokáig lehet Istenes Bence családjával: egyetlen napja van még, hogy kiélvezze kisfia és Adél társaságát, utána indul és 50 napig haza sem tér. Család--Madeleine McCann keresésére újabb 50 milliót kaptakhttp://www.life.hu/csalad/20180416-madeleine-mccann-keresesere-ujabb-50-milliot-kaptak.htmlLassan 11 éve, hogy Madeleine McCann eltűnt, a szülők azonban nem adják fel a reményt, ahogy a rendőrség sem: eddig 4 milliárd forintnak megfelelő összeget költöttek a keresésre, és újabb pénzt kaptak a nyomozás folytatására. Család--A Nagy Duett: Kollányi Zsuzsi bejelentette, hogy babát várhttp://www.life.hu/csalad/20180415-a-nagy-duett-kollanyi-zsuzsi-bejelentette-hogy-babat-var.htmlA Nagy Duettben jelentette be Kollányi Zsuzsi énekesnő, hogy kisbabát vár.Család--Ezeknél kínosabb esküvői képeket még életedben nem láttál: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180412-ezeknel-kinosabb-viccesebb-eskuvoi-fotokat-meg-eletedben-nem-lattal.htmlAz esküvő minden pár életében az egyik legfontosabb alkalom. Gyakran hívnak profi fotóst, hogy a lehető legszebb és olykor legviccesebb képeket elkészítve, megörökítse a nagy napot. Ezeket aztán az ifjú pár évekkel később örömmel nézi vissza. Persze van, amikor az ízlés sajnos nem kap meghívót az esküvőre. A most következő képek is ilyen lagzikon készülhettek. Egyszerűen érthetetlen és döbbenetes, hogy ezeket komolyan gondolták. CsaládOrigoMegmutatta egyéves kisfiát, Milánt Sváby Andráshttp://www.life.hu/csalad/20180414-megmutatta-egyeves-kisfiat-svaby-andras.htmlRitkán enged betekintést magánéletében Sváby András, most azonban mégis megtette...Család--Készültségben van a kórház Katalin hercegné szülése miatt, de valószínű, még várni kell a baba világrajövetelérehttp://www.life.hu/csalad/20180412-keszultsegben-van-a-korhaz-katalin-hercegne-szulese-miatt.htmlBár Katalin hercegné április 23-ára van kiírva, a St. Mary's kórháznál már fel is húzták a kordonokat, amikkel a sajtót és a rajongókat szeretnék távoltartani. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.