Judy új frizurával lepte meg rajongóit: fotó

Forrás: Instagram / Judy -
Judy frizura haj énekesnő fodrász hajhosszabbítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megunta vállig érő haját Judy és hosszabb tincsekre váltott. Rajongói egyszerűen imádják új külsejét.

Pár héttel ezelőtt még arról írtunk, hogy rövid, platinaszőke frizurára váltott Judy, most pedig a csinos énekesnő újra meglátogatta fodrászát. Ezúttal hajhosszabbításon esett át és immár hosszú tincsekkel szelfizett közösségi oldalán. Rajongói egyszerűen odáig vannak új külsejéért, azt írták, hogy nagyon dögös lett.

Véletlenül a mozgáskorlátozottak helyére parkolt Kovács Áron: elvitték az autójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180419-veletlenul-a-mozgaskorlatozottak-helyere-parkolt-kovacs-aron-elvittek-az-autojat.htmlNem ez lesz Kovács Áron legvidámabb napja. A műsorvezető autóját elszállították, mert véletlenül a mozgáskorlátozott számára fenntartott helyre parkolt. TV + Sztárok--Charlize Theron a hétvégén Budapestre érkezik: reklámfilmet forgathttp://www.life.hu/sztarok/20180419-charlize-theron-a-hetvegen-budapestre-erkezik-reklamfilmet-forgat.htmlCharlize Theron a hét végén ismét Budapestre érkezik, és habár imádja a várost, most sem turistáskodni fog: forgat. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg terhespocakját a luxusfeleség, Smaltig Dalma: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-bikiniben-mutatta-meg-terhespocakjat-a-luxusfeleseg-smaltig-dalma.htmlMásodik gyermekével várandós a luxusfeleség, Smaltig Dalma. Gömbölyödő pocakját bikiniben mutatta meg követőinek. TV + SztárokOrigoVisszatért exbarátnőjéhez, Dominika Rékához VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180419-visszatert-exbaratnojehez-dominika-rekahoz-vv-aurelio.htmlMinden jel arra utal, hogy Aurelio újra összejött exbarátnőjével, Dominika Rékával. TV + SztárokOrigoTerveiről vallott Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-terveirol-vallott-hajdu-peter-tevezes.htmlHajdú Péter jövőjéről vallott: elárulta, nem tartja kizártnak, hogy elengedi a tévézést és teljesen más területen kamatoztatja tudását. TV + SztárokOrigoKrencsey Hellának üzent a leszbikus színésznő egyik barátjával, bizonyítékaik vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-krencsey-hellanak-uzent-a-leszbikus-szineszno-egyik-baratjaval-bizonyitekaik-vannak.htmlA leszbikus színésznő elérkezettnek látta a pillanatot, hogy ő is megszólaljon a bántalmazás ügyében, így egyik barátjával üzent Krencsey Hellának, aki könyvet írt kapcsolatukról. A barát azt mondja: bizonyítékaik vannak arra, hogy a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című könyv szerzője bántalmazta egykori élettársát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.