Csont és bőr Cinthya Dictator: Instagramján támadják a kommentelők

Cinthya Dictator komment anorexia sovány Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömhírt osztott meg követőivel Cinthya, de sokan elsiklottak a poszt mondandója mellett, és kiálló bordái miatt támadták a celebet.

"Sikerült leadnom a szakdolgozatom végleges formáját! El sem hiszem, hogy túl vagyok rajta! A diszlexiám miatt nagyon nagy küzdelmek árán jutottam el végeredményig! De itt a bizonyiték, hogy nem lehetetlen!!" - tette közzé az Instagramon Cinthya.

A lány a fotóján jól láttatja, hogy kiállnak a bordái és rettenetesen sovány, a kommentelők pedig alaposan lehordták. Legalábbis egy részük, mások kiálltak kedvencük mellett. A hozzászólásokból válogattunk.

"Anorexia nervosa.Szépség!"

"Amikor vékony testalkatú emberekre tesz valaki sértő megjegyzéseket, az ugyanakkora bunkóság, mint amikor valakit lekövérezünk. Érdekes, de sose láttam még tökéletes szépsègű embert, aki más emberek külsejét kritizálja kommentben..."

"A kövér emberek mindenféle jelzőt kitalálnak magukra,csak azért,hogy véletlenül se kapják meg,hogy DAGADT... így-ugy molett,telt,husi stb.ugyanakkor a.vékony embereket,idegenek ilyen kommentekkel árasztják el,betegségekkel azonosítják ISMERETLENÜL (is) gusztustalan,nemtudom mi ez a kettős mérce.. nemtudom miért gondolják,azt,hogy az nem.sértő ha az embert azért bántják mert vékony. Nézzetek először magatokra. Undorító."

"Emberek csak arról feledkeztek meg hogy míg ti átlag polgárok vagytok Ő egy CELEB. És igen egy celebnek vállalni kell a negatív kritikákat is. Igen Ő évek óta a média látókörében moog (nem véletlenül hanem DIREKT és igen volt ennél "testesebb" is. Ráadásul ezt az anorexiás testét még mutogatja is pedig még csak tavasz van. Mi lesz nyáron? Egyszászál bugyiban fogják fotózni? Igen Ő direkt mutatja ezt az irányt a fiataloknak. legyetek ti is ilyen beteges testalkatúak...."

"Jézusom, rohadt vékony vagy... Fogyozzol vagy mi??? Egyszer csak ugy kellsz fel hogy majd össze esel.. És energiád se lesz megfogni egy poharat. Sztem kurva Kövér nem voltál eddig sem.. Most meg olyan vagy mint egy csontváz. Nagyon nem áll jó neked, és ezt nem mutagatni kellene, erre ne légy büszke hogy olyan vagy mint egy nádszál..!"

Özönlenek a kommentek Tóth Vera egész alakos fotójáhozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180414-ozonlenek-a-kommentek-toth-vera-egesz-alakos-fotojahoz-az-instagramon.htmlAz utóbbi időszakban nem volt olyan lap, aki ne írt volna már többször Tóth Vera fogyásáról. Nem titok: az énekesnő igazi bombázó lett. Legutóbbi fotója mellett mégsem lehet szó nélkül elmenni... Ez Zsír!OrigoNehezen fogadta el testét Zimány Lindahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180330-nehezen-fogadta-el-testet-zimany-linda-modell.htmlGondolnád, hogy még Zimány Linda sincs megelégedve a testével? Állítja, ez így van, de megpróbálja a legtöbbet kihozni adottságaiból. Ez Zsír!OrigoÉheztette magát Détár Enikőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180224-eheztette-magat-detar-eniko-szineszno.htmlVolt, amikor túlzásba vitte a fogyókúrát Détár Enikő. Ez Zsír!--Rubint Réka: "Lehetne sokkal formásabb a vádlim"http://www.life.hu/ez-zsir/20180210-rubint-reka-szeretne-ha-formasabb-lenne-a-vadlija.htmlGondolnád, hogy még Rubint Réka sincs megelégedve kisportolt testével. Nos, igen, neki is van olyan, ami nem annyira tetszik magán, és azt is elárulta, mi az. Ez Zsír!OrigoHagyománykövető vagy kísérletező vagy? Nálatok mi a menü szenteste? http://www.life.hu/ez-zsir/20171222-szentestere-hal-toltott-kaposzta.htmlA szenteste szinte mindenhol az együtt töltött időről, a karácsonyfa alatti beszélgetésekről, a gyerekek öröméről, a meghittségről, no és persze az ünnepi vacsoráról szól. Sokan minden évben ugyanazokat a fogásokat tálalják fel, mások kísérletezőkedvűek, és évről évre új ételkölteményeket varázsolnak az asztalra. Te melyik csoportba tartozol? Ez Zsír!--Megmutatta tökéletes alakját Tücsihttp://www.life.hu/ez-zsir/20171125-megmutatta-tokeletes-alakjat-tucsi-aryee-claudia-dedei.htmlIsmét elképesztően szexi fotóval borzolja a kedélyeket Instagramján Tücsi. Az Amerikában élő műsorvezető megmutatta kávézós szettjét. Nincs pasi, aki ezek után nem inna meg vele egy feketét. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.