Örömhírt osztott meg követőivel Cinthya, de sokan elsiklottak a poszt mondandója mellett, és kiálló bordái miatt támadták a celebet.

"Sikerült leadnom a szakdolgozatom végleges formáját! El sem hiszem, hogy túl vagyok rajta! A diszlexiám miatt nagyon nagy küzdelmek árán jutottam el végeredményig! De itt a bizonyiték, hogy nem lehetetlen!!" - tette közzé az Instagramon Cinthya. 

A lány a fotóján jól láttatja, hogy kiállnak a bordái és rettenetesen sovány, a kommentelők pedig alaposan lehordták. Legalábbis egy részük, mások kiálltak kedvencük mellett. A hozzászólásokból válogattunk.

"Anorexia nervosa.Szépség!"

"Amikor vékony testalkatú emberekre tesz valaki sértő megjegyzéseket, az ugyanakkora bunkóság, mint amikor valakit lekövérezünk. Érdekes, de sose láttam még tökéletes szépsègű embert, aki más emberek külsejét kritizálja kommentben..."

"A kövér emberek mindenféle jelzőt kitalálnak magukra,csak azért,hogy véletlenül se kapják meg,hogy DAGADT... így-ugy molett,telt,husi stb.ugyanakkor a.vékony embereket,idegenek ilyen kommentekkel árasztják el,betegségekkel azonosítják ISMERETLENÜL (is) gusztustalan,nemtudom mi ez a kettős mérce.. nemtudom miért gondolják,azt,hogy az nem.sértő ha az embert azért bántják mert vékony. Nézzetek először magatokra. Undorító."

"Emberek csak arról feledkeztek meg hogy míg ti átlag polgárok vagytok Ő egy CELEB. És igen egy celebnek vállalni kell a negatív kritikákat is. Igen Ő évek óta a média látókörében moog (nem véletlenül hanem DIREKT és igen volt ennél "testesebb" is. Ráadásul ezt az anorexiás testét még mutogatja is pedig még csak tavasz van. Mi lesz nyáron? Egyszászál bugyiban fogják fotózni? Igen Ő direkt mutatja ezt az irányt a fiataloknak. legyetek ti is ilyen beteges testalkatúak...."

"Jézusom, rohadt vékony vagy... Fogyozzol vagy mi??? Egyszer csak ugy kellsz fel hogy majd össze esel.. És energiád se lesz megfogni egy poharat. Sztem kurva Kövér nem voltál eddig sem.. Most meg olyan vagy mint egy csontváz. Nagyon nem áll jó neked, és ezt nem mutagatni kellene, erre ne légy büszke hogy olyan vagy mint egy nádszál..!"