Gyermekei adták az ötletet Szerdahelyi Gabriellának, hogy létrehozzon egy gyermekeknek készült közösségi oldalt, ahol biztonságosan kereshetik a kapcsolatot barátaikkal. Az édesanya hangsúlyozta: nem az az oldal célja, hogy a szülők kutakodjanak a gyerekek magánéletében.

A MyGnoo-ra 6 és 16 év közötti gyerekek regisztrálhatnak, valamint az ő szüleik. Szerdahelyi Gabriella ötletgazda a Reggeli című műsorban mesélt arról, hogy gyeremeki adták az ötletet a biztonságos közösségi oldal létrehozásához. 

Az édesanya szerette volna, ha ezt biztonságos felületen beszélgethetnek barátaikkal, így létrehozta a MyGnoo-t. Hangsúlyozta: több fejlesztést terveznek az oldalon, hosszú távon oktatási anyagokat is találhatnak majd itt a gyerekek. A regisztrációnál szülői fiók is választható, de elmondta: nem azért, hogy a szülők kutakodjanak gyermekeik magánéletében. 

"Alig kérünk adatot. Amit kérünk, az a szülő neve, a szülő e-mail címe, a gyermek pedig egy kitalált névvel regisztrálhat" - mesélte Szerdahelyi Gabriella, aki így is szeretné megóvni a gyerekeket az adatlopástól.