Kiderült, mi lehet Katalin hercegné titka, hogy szülés után néhány órával is tökéletesen néz ki.

Értetlenül állnak a nők Kate Middleton friss fotói előtt, hiszen a legtöbben elképzelni sem tudják, hogyan nézhet ki a hercegné ennyire jól pár órával szülés után. A Mirror most utánajárt annak, mi is lehet a titok.

A legfontosabb dolog, hogy Katalinnak fel kellett készülnie a szülésre. Rengeteget kellett pihennie, és olyan gyakorlatokat kellett végeznie a 34. hét után, hogy a baba a megfelelő helyzetbe kerüljön a szüléshez.

Valószínűleg úszni is eljárt néha és jógázott, hogy ellazítsa az izmait a nagy napra. Emellett persze odafigyelt arra is, mit eszik: szigorú diétát folytathatott, amelynek szerves részét képezte például néhány szuperélelmiszer, friss zöldség, gyümölcs, avokádó.

Katalin hercegné tökéletesen festett szülés után néhány órávalForrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

Katalin minden számítás szerint is kevesebb ideig vajúdott, mint a szülő nők átlagosan szoktak. Valószínűleg az úgynevezett hipnoszülést választotta, amely során igyekeztek kiiktatni a szüléstől való félelmet, feszültséget és fájdalmat, amelytől az izmok ellazulnak és a méhszáj kinyílik, ezáltal könnyebbé válik a szülés. Ez pedig azt jelenti, hogy a regenerálódás is sokkal gyorsabban megy végbe.

A szülést követően pedig egy maroknyi csapat vette kezelésbe Katalint, hogy tökéletesen nézzen ki, amikor kilép a kórház ajtaján. Stylistra, sminkesre és fodrászra mindenképp szüksége volt.