Ez az oka annak, hogy Katalin néhány órával szülés után is tökéletesen nézett ki

Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang -
fashion week szülés Katalin hercegné Vilmos herceg smink stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, mi lehet Katalin hercegné titka, hogy szülés után néhány órával is tökéletesen néz ki.

Értetlenül állnak a nők Kate Middleton friss fotói előtt, hiszen a legtöbben elképzelni sem tudják, hogyan nézhet ki a hercegné ennyire jól pár órával szülés után. A Mirror most utánajárt annak, mi is lehet a titok.

A legfontosabb dolog, hogy Katalinnak fel kellett készülnie a szülésre. Rengeteget kellett pihennie, és olyan gyakorlatokat kellett végeznie a 34. hét után, hogy a baba a megfelelő helyzetbe kerüljön a szüléshez.

Valószínűleg úszni is eljárt néha és jógázott, hogy ellazítsa az izmait a nagy napra. Emellett persze odafigyelt arra is, mit eszik: szigorú diétát folytathatott, amelynek szerves részét képezte például néhány szuperélelmiszer, friss zöldség, gyümölcs, avokádó.

Katalin hercegné tökéletesen festett szülés után néhány órával Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

Katalin minden számítás szerint is kevesebb ideig vajúdott, mint a szülő nők átlagosan szoktak. Valószínűleg az úgynevezett hipnoszülést választotta, amely során igyekeztek kiiktatni a szüléstől való félelmet, feszültséget és fájdalmat, amelytől az izmok ellazulnak és a méhszáj kinyílik, ezáltal könnyebbé válik a szülés. Ez pedig azt jelenti, hogy a regenerálódás is sokkal gyorsabban megy végbe.

A szülést követően pedig egy maroknyi csapat vette kezelésbe Katalint, hogy tökéletesen nézzen ki, amikor kilép a kórház ajtaján. Stylistra, sminkesre és fodrászra mindenképp szüksége volt.

Így varázsolják még vékonyabbá Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/trend/20180424-igy-varazsoljak-meg-vekonyabba-liptai-claudiat-a-nagy-duett.htmlLiptai Claudia nem tartozik a csontsovány hírességek közé, de ezt nem is bánja, bátran vállalja kerekded idomait és a pasik is odáig vannak érte. Most az is kiderült, milyen apró módszerekkel csalják le a pluszkilókat a stylistok a műsorvezetőről. TrendOrigoA legsokkolóbb trendek a Coachella fesztiválrólhttp://www.life.hu/trend/20180423-a-legsokkolobb-trendek-a-coachella-fesztivalrol.htmlAmerika leghíresebb fesztiválja, ahol mellesleg a négyzetméterre eső celebszám az egeket veri, évről évre újabb trendekkel szembesít bennünket. Hol van már a hippis fesztiváltrend... Idén a fehérneműk, a mellvillantások, a funkciótól megfosztott nadrágok és szoknyák, illetve az overálok hódítanak, legalábbis férfifronton. Mutatjuk! TrendOrigoArckontúrozás 2018-ban: így csináld!http://www.life.hu/trend/20180418-arckonturozas-2018ban-igy-alakithatod-ki-a-tokeletes-arcformat.htmlA tökéletes arc nem álom többé! A krémes arckontúrozó paletták ideje most jön csak igazán. Lélegzetelállítóan természetes hatás érhető el a krémes textúrákkal, és három egyszerű lépéssel könnyedén kialakítható az ideális arcforma. TrendOrigoÚjra Diana nyomdokaiba lépett Katalin hercegné: piros ruhában mutatta be az újszülött hercegethttp://www.life.hu/trend/20180423-ebben-a-ruhaban-mutatta-be-katalin-hercegne-a-harmadik-gyermeket.htmlGyörgy herceg születésekor az egész világ sejtette, hogy Katalin Diana nyomdokaiban fog járni, amikor bemutatják a kis trónörököst. Sarolta hercegnő bemutatásánál már nem volt efféle elvárás, a harmadik gyermek születésénél végképp nem. Katalin azonban mindenkit meglepett: ahogy Diana, ő is piros ruhában mutatta be második fiúgyermekét. Trend--Magyar divattervezők mutatkoznak be Rómában: kezdődik a Concreta.Festamodahttp://www.life.hu/trend/20180418-magyar-divattervezok-mutatkoznak-be-romaban-kezdodik-a-concreta-festamoda.htmlHamarosan megvalósul a Concreta.Festamoda című divatesemény, melynek célja, hogy bemutassa a feltörekvő közép-európai ruha- és kiegészítő tervezők munkásságát Rómában, valamint lehetőséget adjon a párbeszédre a V4 divatszereplők és az olasz vásárlók, dizájnérzékeny közönség közt. Az eseménynek a Római Magyar Akadémia impozáns barokk palotája ad otthont május 3-án. TrendOrigoVisszatér a szilikonpánt, ami az egyik legvisszataszítóbb divat volthttp://www.life.hu/trend/20180420-visszater-a-szilikonpant-ami-az-egyik-legvisszataszitobb-divat-volt.htmlMindenki tud olyan dolgot mondani, amit egyszercsak felkapott a divat, de néhány évvel később rájöttünk, hogy borzalmasan festettünk benne. Biztos az is, hogy néhányan a szilikonpántot emlegetnék. De nem, sajnos nem szabaultunk meg tőle végleh, az egyik márka visszahozta a fürdőruhadivatba. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.