Katalin és Vilmos harmadik gyermekére éjjel-nappal vigyáznak

Forrás: WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein -
herceg Katalin hercegné Vilmos herceg Kensington-palota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin április 23-án adott életet harmadik gyermeküknek, akit még aznap be is mutatott a nyilvánosságnak. A kis herceget már haza is vitték a Kensington-palotába, minden mozdulatát dadák figyelik.

Minden szem Katalinra és Vilmosra szegeződött, hiszen április 23-án megszületett a harmadik gyermekük. A hercegné néhány órával azután, hogy világra hozta gyermekét, már meg is jelent a kórház előtt, hogy bemutassa a legújabb trónörököst. A kisfiúnak ugyan még nincs neve, az biztos, hogy mindenből a legjobbat kapja majd. A Kensington-palotát már rég felkészítették az újszülött fogadására, akit első nap haza is vitt a hercegi pár.

Katalin és Vilmos harmadik gyermeke sem fog semmiben hiányt szenvedni Forrás: WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein

A gyerekszoba megtelt új játékokkal, ráadásul a nap 24 órájában dada áll a kis herceg szolgálatában, hogy Katalin és Vilmos ki tudják pihenni a szülés körüli fáradalmakat. A pár egyébként híres arról, hogy nem esnek túlzásokba, szeretnek egyszerű életet élni, amennyire tehetik, de az nem kérdés, hogy Katalinnak elkél a segítség, hiszen három gyermek édesanyjaként már nagyon sok munka szakadt a nyakába. Nem kell azonban aggódnia, sorban állnak azért, hogy levegyenek egy kis terhet a válláról.

A palotát is az ő kényelmük érdekében alakították át, a konyha például a The Sun információi szerint több mint 50 millió forintnak megfelelő fontba került. Persze a dadának is megvan a saját rezidenciája. A 46 éves Maria Borrallo akkor csatlakozott a családhoz, amikor György herceg még csak 8 hónapos volt, azóta vigyáz a hercegi pár csemetéire. Kétségkívül ő az egyik legfontosabb a személyzet tagjai közül.

Újra Diana nyomdokaiba lépett Katalin hercegné: piros ruhában mutatta be az újszülött herceget


György herceg születésekor az egész világ sejtette, hogy Katalin Diana nyomdokaiban fog járni, amikor bemutatják a kis trónörököst. Sarolta hercegnő bemutatásánál már nem volt efféle elvárás, a harmadik gyermek születésénél végképp nem. Katalin azonban mindenkit meglepett: ahogy Diana, ő is piros ruhában mutatta be második fiúgyermekét. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.