Dagadtnak nevezte egy riporter Katalin és Vilmos harmadik gyermekét

Forrás: MTI/AP/PA POOL/John Stillwell -
súly Katalin hercegné Vilmos herceg riporter gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A harmadik királyi baba hétfőn 3,8 kilósan látta meg a napvilágot, a Sky News riportere pedig nem túl kedvesen ledagadékozta az újszülöttet.

Katalin április 23-án adott életet harmadik gyermeküknek, aki teljesen egészségesen, 3,8 kilósan látta meg a napvilágot. Az eseményről szinte minden médium tudósított, köztük a Sky News is. A csatornától Kay Burley ripotert küldték a helyszínre, aki természetesen élőben számolt be az eseményekről, és amikor megtudta, hogy milyen súllyal született a gyermek, sikerült vérig sértenie a királyi családot és minden rajongót.

Katalin és Vilmos harmadik gyermekét dagadtnak nevezte egy riporter Forrás: MTI/AP/PA POOL/John Stillwell

A riporternőből ugyanis kibukott az „another porker" kifejezés, ami annyit tesz, hogy „újabb dagadék". Érthető, hogy a nézőknek egyáltalán nem tetszett Kay Burley megnyilvánulása, ki is kezdték ezért a műsorvezetőt - írja a Digital Spy.

Újra Diana nyomdokaiba lépett Katalin hercegné: piros ruhában mutatta be az újszülött herceget


György herceg születésekor az egész világ sejtette, hogy Katalin Diana nyomdokaiban fog járni, amikor bemutatják a kis trónörököst. Sarolta hercegnő bemutatásánál már nem volt efféle elvárás, a harmadik gyermek születésénél végképp nem. Katalin azonban mindenkit meglepett: ahogy Diana, ő is piros ruhában mutatta be második fiúgyermekét. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.