Beindult a szülés Michelisz Norbi feleségénél: úton a második baba

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
szülés babavárás Michelisz Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk róla, tovább bővül Michelisz Norbiék családja. Nos, úgy fest, a második baba máris úton van: a Life.hu úgy értesült, az autóversenyző feleségénél beindult a szülés. 

A Life.hu úgy tudja, Michelisz Norbi kedden kora délután lemondta a sajtótájékoztatót, mert a feleségénél beindult a szülés, és már kórházban is van.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ma ünnepli 7. házassági évfordulóját Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/csalad/20180429-ma-aprilis-29en-unnepli-7-hazassagi-evfordulojat-katalin-es-vilmos.htmlImmár három gyerek boldog szülei Katalin és Vilmos. A pár ma hét éve mondta ki a boldogító igent. CsaládAFPMegmutatta szüleit Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20180429-megmutatta-szuleit-berki-krisztian-kire-hasonlit.htmlSosem láttuk még Berki Krisztián szüleit: most azonban megmutatta őket. Család--Már a szülőszobán van Luxus Vivien, érkezik a kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180422-szuloszoban-van-luxus-vasvari-vivien-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje.htmlEzekben az órákban hozza világra luxusbabáját Luxus Vivien: természetesen luxuskörülmények között. Család--Új kemencéjében készíti húsvéti menüjét Bangó Margithttp://www.life.hu/csalad/20180401-uj-kemencejeben-kesziti-husveti-menujet.htmlA Kossuth-díjas művésznő húsvétkor avatja fel azt a kemencét, melyet családja ajándékozott neki. Bangó Margit azt is elárulta, mit főz a családjának. Család--Babát vár Katalin hercegné húga, Pippa Middletonhttp://www.life.hu/csalad/20180422-babat-var-katalin-hercegne-huga-pippa-middleton.htmlAmíg a napokban születik meg Katalin harmadik babája, addig bejelentették: húga, Pippa is terhes. Katalin 34 éves testvére első gyermekét várja - írja a Mirror. Család--Sofron István és Tücsi babát szeretnénekhttp://www.life.hu/csalad/20180401-sofron-istvan-jegkorongozo-es-tucsi-musorvezeto-babat-szeretnenek.htmlAmerikába költözött, majd visszajött Európába Sofron István, a magyar férfi jégkorong-válogatott tagja, és menyasszonya, Claudia Ayree Tücsi. A pár nagyon vágyik már egy babára. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.