Vlogot indított Cooky és párja, Debóra. A videósorozatban a szülői élet nehézségeit és szépségeit, valamint kisfiuk, Kevin cseperedését mutatják be.

Alig három hónapos, máris az internet sztárja Cooky és Debóra kisfia. Kevinről most szülei videóblogot indítottak, így a rajongók hétről hétre figyelemmel követhetik a kicsi cseperedését.

Debi régen szeretett volna már egy vlogot, én pedig támogattam benne. Már csak azért is, mert nagyon örülök neki, hogy az anyaság mellett szeretett volna valami újat megtanulni, és megmutatni azt, hogy egy fiatal anyuka is képes megbirkózni a babázás kihívásaival. Az unalmasabb órákban így megtanult vágni, és sok egyéb más programot" – mesélte Cooky a Borsnak.

Bár a családban ma még Cooky a legnagyobb sztár, a rádiós műsorvezető most igyekszik a háttérbe húzódni.

A hangsúly nem rajtam van, hanem Debin és Kevinen, de persze néha én is fel fogok tűnni. Nem gondolom, hogy ne mutathatnám meg magam reggel, fáradt arccal. Ilyenek a hétköznapjaink. Akárcsak másnál, nálunk is teljesen természetes, hogy én sem sminkben és megfésülködve kelek fel, és nem úgy nézek ki, mint amikor a tévében látnak az emberek. De úgy vettem észre, hogy kíváncsiak a mindennapos életünkre, így Debi biztosan folytatja. Augusztusban megyünk például Franciaországba, oda is hozza a kamerát" – nyilatkozta.