Zoltán Erika nemrég a tengerentúlon adott koncertet, ahol nemcsak a rajongóival találkozott, hanem kint élő féltestvérével, Tündével is.

Sokan talán nem is gondolnák, de Zoltán Erikának még az Amerikai Egyesült Államokban is vannak szép számmal rajongói. Épp ezért, hogy meglepje őket az énekesnő, nemrég egy koncertet adott a tengerentúlon. Mint kiderült, nem ez volt az első alkalom.

Harmadszorra léptünk fel Amerikában, előtte 2000-ben és 2014-ben voltunk kint. Most két bulit csináltunk, egyet Brooklynban, egyet pedig New Yorkban egy magyar klubban. Nagyon jól éreztük magunkat, mindkét helyen teltház volt, és a legelső számtól az utolsóig velünk énekeltek minden dalt, kívülről tudták a szövegeket. Egyszerűen megdöbbentő, és egyben nagyon szívmelengető érzés szembesülni azzal, ami időről időre kint fogad minket. Nem gondolná az ember, hogy ilyen messze is vannak fanatikus Zoltán Erika-rajongók" – mesélte az énekesnő a Blikknek.

A rajongók mellett sikerült találkoznia a féltestvérével, Tündével is, akivel 4 éve látták egymást először.

A fellépéseken túl is különösen sokat jelentett számomra az út, hiszen van kint egy féltestvérem Tündi, akivel 2014-ben találkoztunk először, és most már az egész hetet velük töltöttük, náluk laktunk. Ősszel ő jön hozzánk, és már alig várja, hogy a Sláger TV stúdióját is megnézhesse, hogy lássa, hol dolgozom" – árulta el.