Zoltán Erika USA család féltestvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zoltán Erika nemrég a tengerentúlon adott koncertet, ahol nemcsak a rajongóival találkozott, hanem kint élő féltestvérével, Tündével is.

Sokan talán nem is gondolnák, de Zoltán Erikának még az Amerikai Egyesült Államokban is vannak szép számmal rajongói. Épp ezért, hogy meglepje őket az énekesnő, nemrég egy koncertet adott a tengerentúlon. Mint kiderült, nem ez volt az első alkalom.

Harmadszorra léptünk fel Amerikában, előtte 2000-ben és 2014-ben voltunk kint. Most két bulit csináltunk, egyet Brooklynban, egyet pedig New Yorkban egy magyar klubban. Nagyon jól éreztük magunkat, mindkét helyen teltház volt, és a legelső számtól az utolsóig velünk énekeltek minden dalt, kívülről tudták a szövegeket. Egyszerűen megdöbbentő, és egyben nagyon szívmelengető érzés szembesülni azzal, ami időről időre kint fogad minket. Nem gondolná az ember, hogy ilyen messze is vannak fanatikus Zoltán Erika-rajongók" – mesélte az énekesnő a Blikknek.

A rajongók mellett sikerült találkoznia a féltestvérével, Tündével is, akivel 4 éve látták egymást először.

A fellépéseken túl is különösen sokat jelentett számomra az út, hiszen van kint egy féltestvérem Tündi, akivel 2014-ben találkoztunk először, és most már az egész hetet velük töltöttük, náluk laktunk. Ősszel ő jön hozzánk, és már alig várja, hogy a Sláger TV stúdióját is megnézhesse, hogy lássa, hol dolgozom" – árulta el.

Megszavazták a Life.hu olvasói: Sebestyén Balázs párja a legcsinosabbhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-megszavaztak-a-life-hu-olvasoi-sebestyen-balazs-parja-a-legcsinosabb.htmlA Life.hu olvasói megszavazták, hogy szerintük melyik sztár barátnője a legszebb. Íme, az eredmény. TV + SztárokOrigoKínos jelenet A Tanár című sorozatban: Nagy Ervint leteperte egy diákjahttp://www.life.hu/sztarok/20180504-kinos-jelenet-a-tanar-cimu-sorozatban-nagy-ervint-leteperte-egy-diakja.htmlKellemetlen helyzetbe került Nagy Ervin: egy fiatal lány leteperte őt, ráadásul rengetegen látták a történteket. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoZimány Linda fürdőruhában mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-zimany-linda-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat-foto.htmlZimány Lindának nem kell aggódnia a bikiniszezon miatt, az ő teste ugyanis kifogástalan. Meg is mutatta fürdőruhában az alakját, nagyon szexi! TV + SztárokOrigoA rendőrség elutasította Berki Krisztián beadványát Baukó Éva ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-a-rendorseg-elutasitotta-berki-krisztian-beadvanyat-bauko-eva-ellen-zaklatas.htmlA rendőrség elutasította Berki Krisztián beadványát Baukó Éva ellen. A celeb zaklatással vádolta egykori kolléganőjét. TV + SztárokOrigoMeztelenül kertészkedtek az Irigy Hónaljmirigy együttes tagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180504-meztelenul-kerteszkedtek-az-irigy-honaljmirigy-egyuttes-tagjai.html„Kertész leszek, fát nevelek, kelő nappal én is kelek!" A kérdés, hogyan? A mirigyes fiúk ugyanis ezt is kicsit másképp gondolják. Május 5. a meztelen kertészkedés világnapja, ennek apropóján Kabai Laci, Papp Feri, Sipos Peti és Uszkó Laci felvették a harcot a kertjükben teljesen elburjánzott aljnövényzettel. TV + Sztárok--Dukai Regina elárulta, hogy szépnek tartja-e magát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-dukai-regina-elarulta-hogy-szepnek-tartja-e-magat-video.htmlDukai Regina idén is tanácsadóként támogatja a Miss Balaton versenyzőit, a social média világába kalauzolja a lányokat. A verseny mellett arról is beszélt, hogy milyen lányoknak és miért érdemes elindulni a megmérettetésen, így került szóba a saját karrierje is. Kiderült, hogy fiatalon nem tartotta magát szépnek, a Life.hu riportere, Domszky László pedig kifaggatta a modellt arról, hogy most hogyan látja magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.