Balázs Andi csak úgy sugárzik: mint mondja, soha nem okoztak számára gondot a pluszkilói, teljes harmóniában van önmagával.

Balázs Andi, akit az ország leginkább Kasszás Erzsiként ismer, mostanában a képernyőn is hétről hétre szórakoztatja a közönséget: Horváth Tamás partnereként bizonyít A Nagy Duett című műsorban. A színésznő most hosszabb interjút adott a Borsnak, amelyben elárulta, soha nem vágyott bomba alakra, sikerült elfogadnia önmagát pluszkilóival együtt is. Szerencsére a színpadon is remek szerepeket kap, rendre megtalálják olyan feladatokkal, amelyek testhezállóak a számára.

Sosem akartam mást játszani, mint amire az alkatomból adódóan lehetőséget kaptam. Az írók szerintem a főszerepek mellett nagyon karakteres mellékszerepeket írnak, és sokszor ezek a mellékszerepek komolyabb színészi kihívást jelentenek. Nem akartam primadonna lenni. A Marica grófnőben a címszereplő szépen néz, énekel, szerelmes lesz, összejönnek és kész a buli. Én szeretem azokat a karaktereket, ahol el is kell adnom magam. Számomra soha nem okozott szorongást az alkatom, hiszen tökéletes harmóniában vagyok magammal és a világgal is. Talán ezért kapok ennyi szeretetet a közönségemtől. Mert igazi vagyok" - árulta el.

Horváth Tamás és Balázs AndiFotó: Csudai Sándor - Origo