Lisa Scheer lábát amputálták, gyönyörű modell lett belőle

Forrás: Lisa Sheer / mediadrumworld.com/Ulrich Heidemann Photography -
modell amputáció tetoválás láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csontrák miatt amputálni kellett Lisa Scheer egyik lábát, aki ennek ellenére sem adta fel az álmait és modell lett belőle.

A Németországban élő Lisa mindössze 12 éves volt, amikor az orvosok csontrákot diagnosztizáltak nála. Két évig kemoterápiás kezeléseket kapott, majd megműtötték, de jobb lába ezt követően teljesen érzéketlen lett, használhatatlanná vált.

Nagyon fiatal voltam még, hogy pontosan megértsem, mi történik. Azt tettem, amit javasoltak az orvosok" – mesélte a lány Mirrornak.

Ezt követően visszament az iskolába, de társai kiközösítették, durván bántak vele.

Minden megváltozott, folyton zaklattak... Nem akartam semmi mást, csak hogy én is egy átlagos gyerek legyek újra, képtelen voltam elfogadni a sorsomat."

Lisa Scheer modell lett Forrás: Lisa Sheer / mediadrumworld.com/Ulrich Heidemann Photography

Szerencsére, ahogy idősödött és bölcsebb lett, sikerült újra barátokra lelnie, visszatért az önbizalma és szerelmes lett. Ekkor úgy döntött, a szenvedéseinek is véget vet és érzéketlen lábát amputáltatja.

Megkönnyebbültem, szinte újjászülettem annyi év szenvedés után. Az emberektől is rengeteg szeretetet kapok, megértettem, hogy a világ gyönyörű" - vallotta.

A lány azóta csináltatott magánk néhány szexi tetoválást és belevágott a modell karrierbe. Fotóival most másokat is bátorítani, inspirálni szeretne.

Úgy gondolom, mindenki gyönyörű és egyedi a maga módján. Mindenkinek szeretnie kellene önmagát, mert ha szereted magad, a szépséged csak úgy sugárzik kifelé."

Palvin Barbi modellt keblét megmutató fürdőruhában fotózták (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180507-palvin-barbi-modellt-keblet-megmutato-furdoruhaban-fotoztak-18.htmlKissé extrém fürdőruhában fotózták Palvin Barbarát, ugyanis a dressz nem takarja az egyik keblét. Nem tudni, mennyire hordható ez a darab, az azonban biztos, hogy a modellnek nagyon jól áll. TV + Sztárok--Meztelenül fotózták a tengerparton Kim Basinger és Alec Baldwin lányát, Ireland Baldwint: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180507-meztelenul-fotoztak-a-tengerparton-ireland-baldwint-foto.htmlAlec Baldwin és Kim Basinger lánya megmutatta, mit is örökölt az édesanyjától: meztelenül fotózták a tengerparton a 22 éves modellt. TV + SztárokOrigoMegmentette egy néző életét Peller Károly: színházi előadás közben lett rosszul a férfihttp://www.life.hu/sztarok/20180507-megmentette-egy-nezo-eletet-peller-karoly-szinhazi-eloadas-kozben-lett-rosszul-a-ferfi.htmlAz Operettszínház pénteki Mágnás Miska előadásán rosszul lett egy néző a nézőtéren, ezért a színpadon játszó Peller Károly félbeszakította az előadást. TV + SztárokOrigoSokkot kapott: leégették Tápai Szabina hajáthttp://www.life.hu/sztarok/20180507-sokkot-kapott-leegettek-tapai-szabina-hajat.htmlMinden nő rémálma az, ami A Nagy Duett szereplőjével, a kézilabdázó Tápai Szabinával történt. TV + Sztárok--Andy Vajnának nagyon hiányzik a feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180507-andy-vajnanak-nagyon-hianyzik-a-felesege.htmlA Ripost készített interjút Andy Vajnával, aki a házasságáról is beszélt.TV + Sztárok--Liptai Claudia fehér ruhában lépett A Nagy Duett színpadára: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-liptai-claudia-feher-ruhaban-lepett-a-nagy-duett-szinpadara-foto.htmlLiptai Claudia a mai Nagy Duettben fehér ruhában állt színpadra, amit egy hatalmas barna övvel bolondított meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.