Csontrák miatt amputálni kellett Lisa Scheer egyik lábát, aki ennek ellenére sem adta fel az álmait és modell lett belőle.

A Németországban élő Lisa mindössze 12 éves volt, amikor az orvosok csontrákot diagnosztizáltak nála. Két évig kemoterápiás kezeléseket kapott, majd megműtötték, de jobb lába ezt követően teljesen érzéketlen lett, használhatatlanná vált.

Nagyon fiatal voltam még, hogy pontosan megértsem, mi történik. Azt tettem, amit javasoltak az orvosok" – mesélte a lány Mirrornak.

Ezt követően visszament az iskolába, de társai kiközösítették, durván bántak vele.

Minden megváltozott, folyton zaklattak... Nem akartam semmi mást, csak hogy én is egy átlagos gyerek legyek újra, képtelen voltam elfogadni a sorsomat."

Lisa Scheer modell lettForrás: Lisa Sheer / mediadrumworld.com/Ulrich Heidemann Photography

Szerencsére, ahogy idősödött és bölcsebb lett, sikerült újra barátokra lelnie, visszatért az önbizalma és szerelmes lett. Ekkor úgy döntött, a szenvedéseinek is véget vet és érzéketlen lábát amputáltatja.

Megkönnyebbültem, szinte újjászülettem annyi év szenvedés után. Az emberektől is rengeteg szeretetet kapok, megértettem, hogy a világ gyönyörű" - vallotta.

A lány azóta csináltatott magánk néhány szexi tetoválást és belevágott a modell karrierbe. Fotóival most másokat is bátorítani, inspirálni szeretne.

Úgy gondolom, mindenki gyönyörű és egyedi a maga módján. Mindenkinek szeretnie kellene önmagát, mert ha szereted magad, a szépséged csak úgy sugárzik kifelé."