Erdei Zsolt őszintén beszélt a válásról és a gyermekelhelyezésről

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Madár válás Erdei Zsolt gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdei Zsolt és feleségének kapcsolata válással végződött, és habár kezdetben meg tudtak egyezni a gyermekelhelyezésről, később mégis bíróság elé kellett vinni az ügyet. Madár A Reggeliben beszélt őszintén a történtekről.

Erdei Zsolt és felesége, Arabella 2013-ban váltak el, közös fiuk elhelyezéséről könnyen megegyeztek, legalábbis kezdetben. Később azonban kialakult köztük egy kis nézeteltérés a dologról, így bíróság elé került az ügy. Erről beszélt Madár a Reggeliben.

Erdei Zsolt őszintén beszélt arról, miért nála maradt Viktor Fotó: Csudai Sándor - Origo
Ilyen az élet kisgyerekkel egy illusztrátor szemén áthttp://www.life.hu/csalad/20180506-ilyen-az-elet-kisgyerekkel-egy-illusztrator-szemen-at-anyasag.htmlAz anyasággal az egész életed megváltozik. Kemény, fárasztó, ugyanakkor örömteli és gyönyörű időszak veszi kezdetét, melynek innentől kezdve nem lesz vége, csupán változatossága fogja időnként frissíteni az életedet. Kara Western illusztrátor is megélte ezt, és nem rettent vissza attól, hogy tapasztalatait munkájában is megjelenítse. CsaládOrigoHamarosan gyereket szeretne Iszak Esztihttp://www.life.hu/csalad/20180508-hamarosan-gyereket-szeretne-iszak-eszter.htmlNoha a gyönyörű modell úgy néz ki, akár egy tinédzser, már ő is betöltötte a 30. életévét, így nagyon is foglalkoztatja a családalapítás gondolata. CsaládFotó: Hirling Bálint - OrigoÍgy gömbölyödik Nyári Dia pocakja: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180507-igy-gombolyodik-nyari-dia-pocakja-foto.htmlÚjabb kismamafotózáson vett részt Nyári Dia, akinek már egyre nagyobb a babapocakja. CsaládFotó: Hirling Bálint - OrigoBörtönben született, egy év után nevelőszülőkhöz került a kislányhttp://www.life.hu/csalad/20180507-bortonben-szuletett-egy-ev-utan-neveloszulokhoz-kerult-a-kislany.htmlAnyák napja alkalmából egy megható kisfilmet készített az SOS Gyermekfalvak, hogy így népszerűsítsék a nevelőszülőséget. Család--Ezért nem szerepelt György herceg Lajos herceg első hivatalos fotóinhttp://www.life.hu/csalad/20180507-ezert-nem-szerepelt-gyorgy-herceg-lajos-herceg-elso-hivatalos-fotoin-sarolta-hercegno.htmlHol van György herceg? – kérdezhették sokan azután, hogy a Kensington Palota közzétette Lajos herceg első hivatalos fotóit. Az egyik felvételen a csöppség a nővérével, Sarolta hercegnővel látható, a másikon pedig egyedül van. Család--Így ünneplik az anyák napját a magyar sztárokhttp://www.life.hu/csalad/20180506-igy-unneplik-az-anyak-napjat-a-magyar-sztarok-liptai-madai-abel-zseda-gaspar.htmlMájus első vasárnapján ünnepeljük Magyarországon az anyák napját, amiről persze a sztárok sem feledkeztek meg. Nézzük, ők hogyan köszöntötték édesanyjukat! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.