Erdei Zsolt és feleségének kapcsolata válással végződött, és habár kezdetben meg tudtak egyezni a gyermekelhelyezésről, később mégis bíróság elé kellett vinni az ügyet. Madár A Reggeliben beszélt őszintén a történtekről.

Erdei Zsolt és felesége, Arabella 2013-ban váltak el, közös fiuk elhelyezéséről könnyen megegyeztek, legalábbis kezdetben. Később azonban kialakult köztük egy kis nézeteltérés a dologról, így bíróság elé került az ügy. Erről beszélt Madár a Reggeliben.

Erdei Zsolt őszintén beszélt arról, miért nála maradt ViktorFotó: Csudai Sándor - Origo

„Az anyuka kizárólag azért, hogy a fia közös megosztásban élhessen – mert eleinte úgy volt, hogy 50 százalék vele, 50 százalék velem – itt maradt még Magyarországon, és 3 évig bírta is, de aztán betelt a pohár, ő nem bírta ezt a fajta életet, ezt a fajta mentalitást. Ez neki sok volt. Közben jött neki is egy új pár, lett ott is egy kisfiú, és úgy határoztak, hogy kiköltöznek. Persze Viktort szerette volna magával vinni, én nem szerettem volna, ha magával viszi, és volt köztünk egy kis vita" – mondta Madár, aki úgy döntött, elengedi a gyereket, ha Viktor menni akar, de ha nem akar, akkor harcolni fog érte. Volt is tárgyalásunk, az első tárgyalásra nem hozott magával személyit, meg nem volt tolmács, és mégis kitalálta, hogy kell tolmács. De egyébként minden tiszteletem az övé, mert annak ellenére, hogy mennyire nem szerette ezt az életet itthon, annak ellenére a gyermek érdekében mégis itt maradt. (...) Azért is minden tiszteletem, mert a végén belátta azt, hogy a gyereknek mi a jó, és a gyerek mit szeretne. (..) Nagyon jó most a kapcsolatunk, a szünetek egy részét kint tölti. Úgy néz ki, ez most működik" - árulta el Madár.