házasság válás sportoló Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életét mindvégig elkerülték a botrányok, az utóbbi hetekben mégis sorra jelentek meg olyan újságcikkek, amelyek magánélete válságát taglalták. Madár most tiszta vizet öntött a pohárba.

"Eleve az, hogy írtak rólam és a magánéletemről, nagyon zavart. Közszereplő vagyok, de nem celeb. Sportoló vagyok" - nyilatkozta a Fókusznak Erdei Zsolt, aki először és utoljára adott interjút zátonyra futott házasságával kapcsolatban. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Madár házassága hét év után válságba került: felesége, Arabella elhagyta őt.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Erdei Zsolt a kamerák előtt elmondta, hogy három-négy héttel ezelőtt még a legmélyebb ponton volt. Akkor teljesen bizonytalan volt egyrészt a karrierjével, másrészt a magánéletével kapcsolatban. "Magányos farkas vagyok, az én utamat akarom járni anélkül, hogy ebbe bárki bármit is beleszólna" - nyilatkozta a Fókusznak.

A Blikk eközben megtudta, hogy Madár biztosan elválik feleségétől, Arabellától, amely a korábbi hírek szerint akár százmilliókba is kerülhet a sportolónak. A férfi a bulvárlapnak elmondta, hogy volt feleségét gálánsan kifizette, sikerült megállapodniuk egymással. Sőt, azt is elárulta, hogy nem volt harmadik személy a kapcsolatukban, egyszerűen csak elmentek egymás mellett. Madár hozzátette, hogy ugyan a kapcsolatot nem sikerült megmenteniük, de a bokszoláshoz visszatér. Legközelebb márciusban láthatjuk a ringben.

Százmilliókat bukhat a váláson Erdei Zsolthttp://www.life.hu/legykepben/20121229-erdei-zsolt-madar-okolvivo-a-hivatalos-valason-gondokodik.htmlElhagyta a felesége Erdei Zsoltothttp://www.life.hu/legykepben/20121221-erdei-zsolt-magyar-okolvivo-egyedul-maradt-elhagyta-a-felesege.htmlErdei Zsolt kétszeres profi boksz világbajnok bejelentette, hogy visszavonulhttp://www.life.hu/legykepben/20121002-erdei-zsolt-ketszeres-profi-boksz-vilagbajnok-bejelentette-visszavonulasat-de-meg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.