Rubint Réka fenék popó masszázs tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka masszázs közben szelfizett, egy szál tangában mutatta meg fenekét.

Rubint Réka elárulta, mivel az izmai rendszeresen igénybe vannak véve, ha teheti, heti két alkalommal masszázsra jár. A közösségi oldalán most épp masszázs közben jelentkezett be, míg masszőre a lábán dolgozott, gyorsan szelfizett egyet.

Csupán egy tanga volt rajta, amiben a fenekét is megvillantotta. Persze követői ezt azonnal kiszúrták, jöttek is szép számmal kommentek, néhányan kritizálták, mert szerintük egy igazi fitneszlady ennél feszesebb hátsóval rendelkezik, míg mások megvédték és kijelentették, hogy ez bizony „betonkemény popó".

Molnár Anikót megalázta és terrorban tartotta volt párja: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-molnar-anikot-megalazta-es-terrorban-tartotta-volt-parja-video.htmlMolnár Anikó egyik volt párja szörnyen vislekedett az egykori valóságshow-sztárral: zaklatta és terrorban tartotta őt. TV + SztárokOrigoMegyeri Csilla fürdőruhában mutatta meg kerekded idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20180508-megyeri-csilla-furdoruhaban-mutatta-meg-kerekded-idomait-nyaralas.htmlMegyeri Csilla egy tavalyi nyaralós fotót osztott meg a közösségi oldalán, amelyen egy fekete fürdőruhát visel. TV + Sztárok--Barátjával csalta meg Rácz Gergőt egykori párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180508-baratjaval-csalta-meg-racz-gergot-egykori-parja-szakitas.htmlRácz Gergő a kamerák előtt elárulta, egyik korábbi barátnője egy barátjával csalta meg. Ez a csúnya szakítás inspirálta új dalát. TV + SztárokOrigoAurelio szerelme bejegyzésben osztotta ki Nádai Anikóthttp://www.life.hu/sztarok/20180508-aurelio-szerelme-bejegyzesben-osztotta-ki-nadai-anikot.htmlNem tudni, mi borította ki Aurelo kedvesét annyira, hogy Facebook-bejegyzésben kiabáljon kígyót-békát Nádai Anikóra, mindenesetre megtette. TV + SztárokOrigoGundel Takács Gábor a Viasat3-hoz igazolt: új vetélkedőt vezethttp://www.life.hu/sztarok/20180508-gundel-takacs-gabor-a-viasat3hoz-igazolt-uj-vetelkedot-vezet.htmlGundel Takács Gábor új csatornán, teljesen új műsorral jelentkezik: a tévést ezúttal a Viasat3-on figyelhetik a nézők. TV + Sztárok--Nagy Feró elárulta, hogy a konyhában fogant a fiahttp://www.life.hu/sztarok/20180508-nagy-fero-elarulta-hogy-a-konyhaban-fogant-a-fia.htmlNagy Feró kendőzetlenül mesélt arról, hogyan is fogant meg annak idején egyik fia. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.