Heti trendjelentés: a szexi estélyik uralják Cannes vörös szőnyegét

Irina Shayk Cannes Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az izgalmas vörös szőnyeges események Amerikából Európába költöztek, a héten ugyanis megkezdődött a cannes-i filmfesztivál. A nyitóesemény is tartogatott izgalmakat, és azóta is minden este emlékezetes estélyi ruhákat láthatunk a fesztivál vörös szőnyegén: hol jó, hol rossz értelemben. 
  • Végzet asszonya

A nyitónapon még nem láthattuk, de Irina Shayk is megérkezett Cannes-ba, és nem is akármilyen ruhákat választott a vörös szőnyegre. A piros Versace ruhában megmutatta, hogyan kell ízlésesen szexinek lenni. Egy kis hiba azonban került a gépezetbe, a jobb oldalon ugyanis az alsó kapocs szétszakadt. A Twinset fekete estélyi szabása is gyönyörű volt, és hozzá az a piros rúzs: klasszikus és elegáns.

Irina Shayk Forrás: Getty Images
  • Virágos estélyi

Múlt héten elbuktak a virágminták, most viszont Amber Heard megugrotta a feladatot. A mélyen dekoltált estélyi anyagában, szabásában és mintájában is telitalálat.

Amber Heard Forrás: Getty Images
  • Legrosszabb választások

Vannak, akik nem büszkélkedhetnek vörös szőnyeges megjelenésükkel. Xenia Tchoumitcheva, aki a 2016-os év egyik legnagyobb villantója volt, ezúttal borzalmas ruhájával tűnt ki a tömegből. A ruha felső és alsó része is teljesen értelmezhetetlen. Cate Blanchett, aki a nyitónapon csodás fekete csipkeruhában tündökölt, a Cold War premierjén már borzasztóan nézett ki. A fekete-fehér és a színes minta találkozása kissé kaotikus volt, ez a szabás pedig egyáltalán nem állt jól a színésznőnek

Xenia Tchoumitcheva és Cate Blanchett Forrás: Getty Images
  • Átlátszó anyagok

Tallia Storm szintén Cannes-ban, a Magnum x Alexander Wang eseményen villantott. A fekete, áttetsző anyagú ruha nem volt éppen jó választás. Nemcsak a mellbimbótapasz villant ki alóla, de a bugyi sem maradt láthatatlan.

Tallia Storm Forrás: Getty Images
  • Street style

Hogy Amerikából is mutassunk valamit, két igazán nyárias street style outfitet hoztunk. Reese Witherspoon basic farmerruháját dögös napszemüveggel és egy szuper kis táskával dobta fel, míg Sofia Vergara egy virágos kaftánnal idézte meg a nyarat.

Reese Witherspoon és Sofia Vergara Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.