Pillants be Marton Adrienn és Edvin Marton fürdőszobájába

fürdőszoba Edvin Marton Marton Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marton Andrienn ételstylist Dorogi Gabriella műsorában mutatta meg férjével való közös fürdőszobájukat. Edwin Marton felesége elárulta, számára ez az a hely, ahol a legjobban ki tud kapcsolni egy nehéz nap után. Hogy a tervezés során mi volt a fő szempont a házaspár számára, kiderül a Desig műhely videójából.

Elhagyott helyek – Romos, szellemjárta kúriák és kastélyokhttp://www.life.hu/otthon/20180509-elhagyott-helyek-romos-es-szellemjarta-kastelyok.htmlAz elhagyott épületeknek van egyfajta romantikus bája. A kitört ablakokon át is lehet látni, hogy milyenek voltak régi pompájukban. Szörnyű, hogy a következőkben bemutatott csodás kúriák és kastélyok gazdátlanul állnak már hosszú évek óta, és szép lassan össze fognak omlani. OtthonOrigoDétár Enikő megmutatta új otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20180513-detar-eniko-megmutatta-szerelmi-feszkuket.htmlFele akkora házban él most Détár Enikő, mint válása előtt, de nem bánja, mert boldog.Otthon5 stúdiólakás design, avagy így rendezd be a kicsi, egyterű otthonodathttp://www.life.hu/otthon/20180507-5-studiolakas-design-avagy-igy-rendezd-be-a-kicsi-egyszobas-otthonodat.htmlElsőként érdemes tisztázni, hogy mit is takar a stúdiólakás. Ez az elnevezés lényegében a kicsi alapterületű, egyszobás – sok esetben galériás – lakásokat jelöli. Ezek berendezése nem egyszerű, hiszen rengeteg funkciónak kell megfelelnie a zsúfoltság érzete nélkül. OtthonOrigoTitokban alakította át otthonukat Emiliohttp://www.life.hu/otthon/20180512-titokban-alakitotta-at-otthonukat-emilio-tina-sem-tudott-rola.htmlTina tudta nélkül a lehető legnagyobb titokban alakíttatta át otthonukat az Emilio família családfője. A látványtól még a szava is elállt a ház asszonyának. OtthonOrigoIlyen volt, ilyen lett – A mocsokból ragyogó tisztaság: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20180507-ilyen-volt-ilyen-lett-a-mocsokbol-ragyogo-tisztasag-fotok.htmlA kosz és piszok rengeteg embert zavar, de talán épp ennyien vannak, akik úgy vélik, a tárgyak és a lakás minket hivatottak szolgálni, épp ezért a szabad energiájukat nem szánják rá a nagytakarításra. Nos, ennek a végeredménye egy idő után már túlmutat egy alapos portörlésen. Fantasztikus átalakulásokat gyűjtött össze a Boredpanda.com, ezekből szemezgettünk. Nézd meg az előtte-utána fotókat! OtthonOrigoCharlie Sheen eladja luxusvilláját: fotók az ingatlanrólhttp://www.life.hu/otthon/20180510-charlie-sheen-eladja-luxusvillajat-fotok-az-ingatlanrol.htmlCharlie Sheen megszabadul Beverly Hillsben lévő csodás ingatlanjától. A színész egy ügynökségen keresztül árulja a házat, bárki megnézheti és megvásárolhatja. Otthon



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.