Harry herceg esküvője: megérkeztek Clooneyék és a Beckham-házaspár

Forrás: AFP/Odd Andersen -
esküvő David Beckham George Clooney Meghan Markle Nagy-Britannia Amal Clooney Victoria Beckham Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorra érkeznek a hírességek Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére, néhány perccel ezelőtt sétált be a Szent György-kápolnába George és Amal Clooney, valamint David és Victoria Bekcham is. 

Hírességek sora vonul fel a Szent György-kápolna előtt, George és Amal Clooney, valamint David és Victoria Bekcham is ott vannak már a vendégek között.

Amal Clooney egy csodás napsárga ruhát választott, haját pedig lazán vállára engedte. A sárga ruhához pedig arany cipőt választott.

Amal Clooney a napsárga ruhához arany cipőt választott Forrás: AFP/Odd Andersen

Victoria Bekcham a tőle megszokott sötétebb színeket hozza egy mélykék ruhával, mely kissé térd alá ér. A szettet pedig egy piros cipővel koronázta meg.

Victoria Bekcham rendkívül elegáns ruhát választott Forrás: AFP/Gareth Fuller

Meghan Markle gyűrűje aranyból, Harry hercegé pedig platinából készülthttp://www.life.hu/trend/20180519-meghan-markle-gyeruje-aranybol-harry-hercege-pedig-platinabol-keszult.htmlA Kensington-palota folyamatosan hozza nyilvánosságra az ifjú párral, Harry herceggel és Meghan Markle-lel kapcsolatos információkat, most pedig fény derült arra, hogy milyen gyűrűt viselnek majd. Trend--Minden, amit Meghan Markle menyasszonyi ruhájáról tudni lehethttp://www.life.hu/trend/20180518-minden-amit-eddig-meghan-markle-menyasszoyi-ruhajarol-tudunk.htmlMinden nőt, akit kicsit is érdekel a szombati frigy, valószínűleg Meghan Markle menyasszonyi ruhája tart leginkább izgalomban. Hamarosan kiderül, hogy ki és milyen ruhát álmodott meg a leendő hercegnének, addig is összeszedtük, mit lehet eddig tudni a jelenleg hét lakat alatt őrzött darabról. TrendOrigoBódi Slyvi magassarkúban, fehérneműben rúdtáncol: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180518-bodi-slyvi-magassarkuban-fehernemuben-rudtancol-foto.htmlSzinte elakadt férfi rajongóinak a szava, amikor Bódi Sylvi kiposztolta legfrissebb, rúdtáncos fotóját a közösségi oldalára. Trend--Ezek az éttermek igencsak elrontották a tálalást: elképesztő fotókhttp://www.life.hu/trend/20180517-ezek-az-ettermek-igencsak-elrontottak-a-talalast-elkepeszto-fotok.htmlAz éttermekben gyakran annyi időt szentelnek a különböző fogások tálalásának, mint az elkészítésének. A következő vendéglátóhelyek azonban alaposan túllőttek a célon... TrendOrigoIdén csípődekoltázzsal hódíthatsz a strandon: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180518-iden-csipodekoltazzsal-hodithatsz-a-strandon-fotok.htmlLejárt a mellvillantás ideje, megérkezett a nyár legszexibb trendje, a csípődekoltázs. TrendOrigoIsten is hercegnének teremtette Meghan Markle-t: stílusevolúcióhttp://www.life.hu/trend/20180517-meghan-markle-stilusevolucioja.htmlMájus 19-én esküszik örök hűséget Harry herceg és Meghan Markle. A délben kezdődő ceremónia az egész világot lázban tartja, és ahogy annak idején Katalin és Vilmos nagy napját, úgy Harry és Meghan esküvőjét is élőben követhetjük majd. Mi is lázasan készülünk az eseményre, ezúttal Meghan stílusevolúciójának jártunk utána! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.