Meghan Markle első menyasszonyi ruhájával kapcsolatban szinte semmilyen találgatás nem igazolódott be, habár akkor is csak egy dolgot tudtunk biztosan a ruháról: hogy kettő lesz belőle. 

Az időtlen, minimalista elegancia jegyében Meghan Markle egy abszolút letisztult, díszítésektől is mentes Givenchy ruhát választott az esküvőre. Habár a tiara és az ékszerek szépen kiragyogtak, és a fátyolnak is komoly mondanivalója volt, sokakat meglepett a ruha egyszerűsége.

Harry Herceg és Meghan Markle a második ruhájukbanForrás: AFP/Steve Parsons

Az esti fogadás előtt, ahogy korábban is tudni lehetett, az ifjú házaspár átöltözött: Harry herceg öltönyre cserélte az uniformist, Meghan pedig egy Stella McCartney ruhát vett fel. A klasszikus Givenchy után ebben azért volt egy kis kifinomult, hollywoodi életérzés. A magas nyakú, alakot követő fehér ruha nagyon jól állt az újdonsült hercegnének. 

Harry Herceg és Meghan Markle elindulnak az esti fogadás helyszínéreForrás: AFP/Steve Parsons
Isten is hercegnének teremtette Meghan Markle-t

Május 19-én esküszik örök hűséget Harry herceg és Meghan Markle. A délben kezdődő ceremónia az egész világot lázban tartja, és ahogy annak idején Katalin és Vilmos nagy napját, úgy Harry és Meghan esküvőjét is élőben követhetjük majd. Mi is lázasan készülünk az eseményre, ezúttal Meghan stílusevolúciójának jártunk utána!