Stella McCartney tervezte Meghan Markle második menyasszonyi ruháját

Forrás: AFP/Steve Parsons -
menyasszonyi ruha Meghan Markle Stella McCartney Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle első menyasszonyi ruhájával kapcsolatban szinte semmilyen találgatás nem igazolódott be, habár akkor is csak egy dolgot tudtunk biztosan a ruháról: hogy kettő lesz belőle. 

Az időtlen, minimalista elegancia jegyében Meghan Markle egy abszolút letisztult, díszítésektől is mentes Givenchy ruhát választott az esküvőre. Habár a tiara és az ékszerek szépen kiragyogtak, és a fátyolnak is komoly mondanivalója volt, sokakat meglepett a ruha egyszerűsége.

Harry Herceg és Meghan Markle a második ruhájukban Forrás: AFP/Steve Parsons

Az esti fogadás előtt, ahogy korábban is tudni lehetett, az ifjú házaspár átöltözött: Harry herceg öltönyre cserélte az uniformist, Meghan pedig egy Stella McCartney ruhát vett fel. A klasszikus Givenchy után ebben azért volt egy kis kifinomult, hollywoodi életérzés. A magas nyakú, alakot követő fehér ruha nagyon jól állt az újdonsült hercegnének.

Harry Herceg és Meghan Markle elindulnak az esti fogadás helyszínére Forrás: AFP/Steve Parsons

Isten is hercegnének teremtette Meghan Markle-t

Május 19-én esküszik örök hűséget Harry herceg és Meghan Markle. A délben kezdődő ceremónia az egész világot lázban tartja, és ahogy annak idején Katalin és Vilmos nagy napját, úgy Harry és Meghan esküvőjét is élőben követhetjük majd. Mi is lázasan készülünk az eseményre, ezúttal Meghan stílusevolúciójának jártunk utána!

A cannes-i amfAR gáláról jelentjük: magyar modellekből sem volt hiányhttp://www.life.hu/trend/20180518-a-cannesi-amfar-galarol-jelentjuk.htmlA cannes-i filmfesztiválon mindennap filmbemutatókon és partikon mulatnak a sztárok. Minden évben megrendezik az amfAR gálát is, ahol nemcsak színésznők, de modellek és celebek is részt vesznek. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! TrendOrigoMinden, amit Meghan Markle menyasszonyi ruhájáról tudni lehethttp://www.life.hu/trend/20180518-minden-amit-eddig-meghan-markle-menyasszoyi-ruhajarol-tudunk.htmlMinden nőt, akit kicsit is érdekel a szombati frigy, valószínűleg Meghan Markle menyasszonyi ruhája tart leginkább izgalomban. Hamarosan kiderül, hogy ki és milyen ruhát álmodott meg a leendő hercegnének, addig is összeszedtük, mit lehet eddig tudni a jelenleg hét lakat alatt őrzött darabról. TrendOrigoHercegi esküvő: az időtlen elegancia ihlette Meghan Markle menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20180519-hercegi-eskuvo-az-elso-kepen-meghan-marklerol-menyasszonyi-ruhaban.htmlA királyi család rajongói hónapok óta találgatják, milyen ruhában mondja ki Meghan Markle a boldogító igent. Most végre megérkeztek az első képek Harry herceg menyasszonyáról, és a tervező kilétére is fény derült. Trend--6 csodás hajszín, amit érdemes kipróbálnod 2018-banhttp://www.life.hu/trend/20180510-6-csodas-hajszin-amit-erdemes-kiprobalnod-2018ban.htmlKözeleg a nyári szezon, amikor szívesen megújulunk és próbálunk ki új, sok esetben extrémebb dolgokat. Itt az ideje, hogy a hajszíneddel is kísérletezz egy kicsit. Megmutatjuk az idei év legizgalmasabb árnyalatait. TrendOrigoHercegi esküvő: a koszorúslányok ruháját is a Givenchy divatház terveztehttp://www.life.hu/trend/20180519-a-koszoruslanyok-ruhajat-is-a-givenchy-divathaz-tervezte.htmlAhogy Meghan Markle menyasszonyi ruháját, úgy a koszorúslányok ruhácskáját is a Givenchy divatház tervezte. Az apródok viseletét pedig a Blues and Royals fegyveres erők uniformisa ihelette, amiben Harry herceg kimondta a boldogító igent. Trend--Hercegi esküvő: először jelent meg nyilvánosan szülése óta Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20180519-katalin-hercegne-gyonyoru-volt-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojen.htmlKatalin hercegné április 23-án adott életet harmadik gyermekének, Lajos hercegnek. Akkor láttuk utoljára nyilvános eseményen, amikor Diana hercegnét idéző ruhában megmutatta a kicsit a nagyvilágnak. Egészen mostanáig, hiszen ő is jelen volt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.