A világ legszerencsésebb főbérlője lehet az a pár, akinek a torontói házát Meghan Markle bérelte. De nemcsak szerencsések, jó üzleti érzékkel is meg vannak áldva: tudták, mikor kell túladni a csodás otthonon. 

Nem sokkal azután, hogy Harry herceg és Meghan Markle novemberben bejelentették az eljegyzésüket, az akkor még leendő hercegné torontói lakását eladásra kínálták. Azóta túl vagyunk a csodálatos esküvőn, és az is kiderült, mennyiért kelt az egykori leánylakás.

Meghan Markle a Brilliáns elmék című sorozatot forgatta Torontóban. Egyébként nem sokkal az eljegyzés előtt jelentette be, hogy kiszáll a sorozatból, és ezzel el is indította a találgatásokat, ami persze be is jött. Amikor biztossá vált, hogy Meghan székhelye átkerül Nagy-Britanniába, a főbérlők kaptak az alkalmon, és meghirdették a házat. 

Hihetetlen összegért kelt el Meghan Markle torontói házaForrás: Freeman Real Estate Ltd. Brokerage

A kellemes kis otthon - ahonnan Meghan meglehetősen sok képet posztolt azóta már törölt Instagram fiójába - meglehetősen jó kondíciókkal bír: 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, dupla kocsibeálló, és egy teljesen berendezett pince is tartozik az ingatlanhoz. A ház Torontó puccosabb városrészében, Annexben található. Szinte biztos, hogy Harry herceg is járt itt, még a bulvárlapok is beszámoltak arról, amikor meglepte Meghant Kanadában, így feltételezhetően ebben az ingatlanban turbékoltak. 

A tulajdonosokról annyit lehet tudni, hogy 2007-ben vették meg a házat 508 ezer dollárért, azaz 133 millió forintért. 10 évvel később pedig 1,4 millió dollárért, azaz 366 millió forintért dobták piacra. A 150 érdeklődő egy részét valószínűleg csak a királyi család iránti rajongás vezette, nagyjából húszan viszont tényleges vásárlói szándékkal érkeztek – írta a házat meghirdető ingatlanos cég. A ház végül nem az eredeti háromszorosáért, hanem még többért, nagyjából 420 millió forintért kelt el. 

Nézd meg a galériát!

Forrás: Freeman Real Estate Ltd. Brokerage