Csisztu Zsuzsáék a mai napig együtt alszanak fiaikkal

ágy gyerekek fiúk család Csisztu Zsuzsa férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csisztu Zsuzsa és férje a mai napig együtt alszik két közös fiukkal. Mint mondják, egyelőre nincs szívük kitessékelni őket a hálószobából.

Csisztu Zsuzsa elárulta, gyakran előfordul náluk, hogy az egész család együtt alszik a franciaágyon. Bár fiai már nagyok, Krisztián 11, míg Adrián 5 éves, a műsorvezető és férje, dr. Ketskés Norbert egyelőre nem akarja őket kitessékelni a hálószobából.

Még nincs szívem kiparancsolni őket az ágyunkból. Szerintem a hozzám hasonló cipőben járó szülők megértenek. Nézni a gyerekünk pofiját alvás közben, hallani a szuszogását; ezek olyan pillanatok, amit semmiért nem cserélnék el. Nyilván emiatt egy kicsit felületesebben alszunk egy ideje, de számos, korábban sosem tapasztalt érzést kapunk kárpótlásul" – nyilatkozta a hot! magazinnak.

Kiderült, a fiúknak van saját szobája és ágya is, de ahogyan cseperedtek, egyre többször kéredzkedtek át a szülők szobájába, és néha már csak ott hajlandóak aludni.

Szülőnek lenni óriási felelősség, de áldozatokkal is jár, mégis ez adja a legnagyobb boldogságot, hogy két gyermekünk született."

Hosszú Katinka és Shane Tusup végleg szakítottak: közleményt adott ki az Iron Ladyhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-hosszu-katinka-es-shane-tusup-vegleg-szakitottak.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup most már végleg szakítottak: hivatalos közleményt adott ki az úszónő. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoElvesztette kabaláját Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-elvesztette-kabalajat-madai-vivien-karkoto.htmlMádai Vivien elvesztette kabaláját: egy éve kapott karkötője elszakadt. TV + Sztárok--Baukó Éva sárga bikiniben mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-bauko-eva-sarga-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlBaukó Éva megörvendeztette rajongóit egy bikinis fotóval: csodásan fest a celeb a sárga fürdőruhában!TV + Sztárok--Nyilvánosan üzenget egymásnak VV Béci exfelesége és mostani barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180524-nyilvanosan-uzenget-egymasnak-vv-beci-exfelesege-adrienn-es-mostani-baratnoje-norina.htmlÚgy tűnik, két nő is harcol VV Béciért: a feleség, Adrienn még nem tett le arról, hogy visszaszerezze exét, aminek persze nagyon nem örül az új barátnő, Norina. TV + Sztárok--Gáspár Győző és Bea asszony házasságát megáldották, de történt egy kis bakihttp://www.life.hu/sztarok/20180524-gaspar-gyozo-es-bea-asszony-hazassagat-megaldottak-de-tortent-egy-kis-baki.htmlGáspár Győzi és Bea 25. évfordulójukat emlékezetesen szerették volna megünnepelni, ezért úgy döntöttek, megáldatják kapcsolatukat. Sajnos felemelő helyett kellemetlen élmény lett belőle. TV + Sztárok--Luxus Rita lánya le is bénulhatott volna - komoly műtét mentette meg http://www.life.hu/sztarok/20180524-luxus-rita-lanya-le-is-benulhatott-volna-komoly-mutet-mentette-meg.htmlA Feleségek Luxuskivitelben című műsor első szériájában láthattuk Ritát és három lányát. A második évadban egyelőre még nem tűnt fel a szőke asszony, ám kiderült: nehéz időszakon ment keresztül családjával. Lánya majdnem lebénult. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.