Csisztu Zsuzsa és férje a mai napig együtt alszik két közös fiukkal. Mint mondják, egyelőre nincs szívük kitessékelni őket a hálószobából.

Csisztu Zsuzsa elárulta, gyakran előfordul náluk, hogy az egész család együtt alszik a franciaágyon. Bár fiai már nagyok, Krisztián 11, míg Adrián 5 éves, a műsorvezető és férje, dr. Ketskés Norbert egyelőre nem akarja őket kitessékelni a hálószobából.

Még nincs szívem kiparancsolni őket az ágyunkból. Szerintem a hozzám hasonló cipőben járó szülők megértenek. Nézni a gyerekünk pofiját alvás közben, hallani a szuszogását; ezek olyan pillanatok, amit semmiért nem cserélnék el. Nyilván emiatt egy kicsit felületesebben alszunk egy ideje, de számos, korábban sosem tapasztalt érzést kapunk kárpótlásul" – nyilatkozta a hot! magazinnak.

Kiderült, a fiúknak van saját szobája és ágya is, de ahogyan cseperedtek, egyre többször kéredzkedtek át a szülők szobájába, és néha már csak ott hajlandóak aludni.

Szülőnek lenni óriási felelősség, de áldozatokkal is jár, mégis ez adja a legnagyobb boldogságot, hogy két gyermekünk született."