Ha már tudod, hogy milyen fürdőruha illik az alakodra, ideje elmerülni a boltok kínálatában, ahol nemcsak egyrészeseket és bikiniket találsz, de a bikinifelsők hihetetlenül széles tárháza is vár. Ez az a darab, amiből a legnagyobb a választék, de ne ijedj meg, segítünk közöttük eligazodni.

  • Push up

A hagyományos kosaras fazonok manapság leginkább push upos megoldással kaphatóak. Ez szép formákat ad, csinál egy kis dekoltázst, így ha szeretnéd hangsúlyozni a nőiességedet, ez a fazon neked való. A klasszikus vállpántos mellett push upos felsőt találhatsz nyakba kötős megoldással is. 

Forrás: Tezenis
  • Háromszög

A háromszög bikini egy nagyon dögös fazon, és szinte mindenkinek jól áll. A klasszikus, egyszínű daraboktól kezdve a mintásig és a fodrosig sok minden megtalálható a palettán. 

Forrás: Tezenis
  • Bandeau

A vállpánt nélküli bandeau is egy szuper darab, és sokféle stílusban kapható, a V kivágású például egy kifejezetten szexi fazon. Ha kisebb domborulatokkal rendelkezel, akkor érdemes kicsit átgondolni, hogy milyet válasssz. Keress fodros fazont, az optikailag nagyobbnak mutat majd cicitájékon. Ha viszont kifejezetten nagy kebleid vannak, és nincs a bandeau-hoz nyakpánt, akkor nézz egy másik típust, mert ez nem tartja a melleket. 

Forrás: Tezenis
  • Balconette

A balconette fazon jellemzője, hogy a mellek kapnak egyfajta alátámasztást, és a kosár alacsonyabb szabású, így szépen kihangsúlyozza a nőies formákat. A klasszikus kosaras fazon mellett háromszög megoldással is kapható.

Forrás: Tezenis
  • Topos fazon

Manapság nagyon trendi az a bikinifelső is, amiben a megszokottnál több az anyag. Gyönyörűen kiemeli például a vállakat a pólónyakig magasított fazon, de a crop top szerűen, vagy fűzőszerűen kialakított bikinifelső is nagyon izgalmas megoldás.

Forrás: Tezenis