A 46 évesen elhunyt színész, Bubik István két gyermeket hagyott maga után, Rékát, aki a feleségétől született és Kincsőt, aki egy másik kapcsolatában fogant. Utóbbi borzalmas helyzetbe került az elmúlt időszakban: csomagolnia kell a kis budapesti, alagsori, áram nélküli lakásából, ahonnan őt és édesanyját lakoltatják ki - írja a Best

"Adósságaink voltak, és a bank eladta a lakást a fejünk felőle egy embernek. Mindent összepakoltunk, a bútorok már üresen állnak, de hogy hova megyünk, azt nem tudjuk. Úgy tűnik, a Városligetben kell majd éjszakáznunk egy ideig. Én esti iskolába járok, mert szeretném letenni az érettségit, mellette pedig egy étterem konyhájában dolgozom" – mondta el a Best magazinnak Kincső.

Forrás: Babits Mihály Kamaratársulat

„Anyukám lebetegedett, pajzsmirigy-problémái voltak, és aztán a gerince és az izmai is tönkrementek, így ő nem tud dolgozni. Én pedig nem keresek annyit, amiből ki tudnánk fizetni egy albérletet két embernek" - tette hozzá. 

„Én egy édesanya vagyok, akinek a lánya jelenti az univerzumot, az elmúlt tizennyolc évben mindent ezért tettem. Sok ellenségünk volt ez alatt az idő alatt, sokan néztek ránk ferde szemmel, de mi kitartottunk egymás mellett. Tudom, ha István élne, nem hagyta volna, hogy ez történjen velünk , megvédett volna minket" - nyilatkozta Szentandrássy Hédi Kincső édesanyja.