A Nagy Duett során a produkciókon és a zsűri értékelésén túl nagy érdeklődés követi Liptai Claudia ruháit is. Nincs olyan szett, ami mindenkinek tetszene: a vélemények minden vasárnap este megoszlanak. Az Origo Holdampf Linda stylisttal beszélgetett többek között arról, hogyan választják ki a csinos műsorvezető ruháit. 

"Az első élő show előtt összeülünk és végigvesszük az összes ruhát, ami Claut érinteni fogja, vagy akár lehetőségként felmerülhet. Sosem egy ruhával készülünk egy estére, általában két-három opció is rendelkezésre áll. A zsűri és Clau is minden ruha esetében elmondja a véleményét, és a kreatív producerekkel s átbeszéljük"  - nyilatkozta a szakember, és hozzátette, Clau az a műsorvezető, aki maximálisan tisztában van vele, hogy mi áll jól neki, tudja, hogy mit akar, és mit szeretne majd a képernyőn viszontlátni. 

Forrás: Origo

"Claunál is előfordult, hogy beleszeretett egy ruhába, de miután felpróbálta, és belenéztünk a tükörbe, egyszerre ráztuk meg a fejünket, hogy ez nem az a ruha. Hála az égnek nagy az összhang köztünk" - mondta el Holdampf Linda, mint ahogyan azt is, hogy Claudiának már döntős ruhája is megvan, ami: "állati lesz! A szó szoros értelmében!"

És mi a helyzet a kritikákkal? 

„A kritika egy véleményműfaj, így mindenki, aki leül vasárnap este és megnézi A Nagy Duettet, véleményt fog formálni. Ez nyilván lehet pozitív, de negatív is. Mindenkinek sosem fogunk tudni megfelelni, de szerintem nem is feltétlenül kell. A ruha, amit Clau egy adott adásban visel, az olyan, mint ő maga. Valamiért azt a ruhát választottuk, és meghatározza az adás egészét, hogy a nyitány pillanatában hogy lép be a műsorvezető. Ő minden vasárnap úgy jött be az ajtón, hogy nem tudtunk másra figyelni. Ettől profi!" - vélekedik.