Így választja ki a stylist és Liptai Claudia a ruhát, amelyet A Nagy Duettben visel a műsorvezető

Forrás: Origo -
fashion week A Nagy Duett Holdampf Linda Liptai Claudia stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett során a produkciókon és a zsűri értékelésén túl nagy érdeklődés követi Liptai Claudia ruháit is. Nincs olyan szett, ami mindenkinek tetszene: a vélemények minden vasárnap este megoszlanak. Az Origo Holdampf Linda stylisttal beszélgetett többek között arról, hogyan választják ki a csinos műsorvezető ruháit. 

"Az első élő show előtt összeülünk és végigvesszük az összes ruhát, ami Claut érinteni fogja, vagy akár lehetőségként felmerülhet. Sosem egy ruhával készülünk egy estére, általában két-három opció is rendelkezésre áll. A zsűri és Clau is minden ruha esetében elmondja a véleményét, és a kreatív producerekkel s átbeszéljük" - nyilatkozta a szakember, és hozzátette, Clau az a műsorvezető, aki maximálisan tisztában van vele, hogy mi áll jól neki, tudja, hogy mit akar, és mit szeretne majd a képernyőn viszontlátni.

Forrás: Origo

"Claunál is előfordult, hogy beleszeretett egy ruhába, de miután felpróbálta, és belenéztünk a tükörbe, egyszerre ráztuk meg a fejünket, hogy ez nem az a ruha. Hála az égnek nagy az összhang köztünk" - mondta el Holdampf Linda, mint ahogyan azt is, hogy Claudiának már döntős ruhája is megvan, ami: "állati lesz! A szó szoros értelmében!"

És mi a helyzet a kritikákkal?

„A kritika egy véleményműfaj, így mindenki, aki leül vasárnap este és megnézi A Nagy Duettet, véleményt fog formálni. Ez nyilván lehet pozitív, de negatív is. Mindenkinek sosem fogunk tudni megfelelni, de szerintem nem is feltétlenül kell. A ruha, amit Clau egy adott adásban visel, az olyan, mint ő maga. Valamiért azt a ruhát választottuk, és meghatározza az adás egészét, hogy a nyitány pillanatában hogy lép be a műsorvezető. Ő minden vasárnap úgy jött be az ajtón, hogy nem tudtunk másra figyelni. Ettől profi!" - vélekedik.

Smink és filterek nélküli képet posztolt magáról Luxus Vivienhttp://www.life.hu/trend/20180526-smink-es-filterek-nelkuli-kepet-posztolt-magarol-luxus-vivien-felesegek-luxuskivitelben.htmlA Viasat3 Feleségek Luxuskivitelben című műsorának szereplője, Vivien tőle szokatlan módon mutatta meg magát: smink nélkül. Trend--Testhezálló rózsaszín ruhában feszít Gáspár Beahttp://www.life.hu/trend/20180520-testhezallo-rozsaszin-ruhaban-feszit-gaspar-bea-lefogyott.htmlGáspár Győző felesége rengeteget fogyott, így egyre merészebb az öltözködése is... TrendOrigoImádják követői Lilu göndör fürtjeithttp://www.life.hu/trend/20180526-imadjak-kovetoi-lilu-musorvezeto-gondor-furtjeit.htmlKi ne irigyelné azokat a nőket, akik éjszaka is szívesen befalnak egy kis gyorskaját, mégis olyan karcsúak, mint Lilu. A műsorvezető legújabb Instagram-képe igazán jól sikerült... TrendMerész öltözékben állt színpadra Dér Henihttp://www.life.hu/trend/20180516-meresz-oltozekben-allt-szinpadra-der-heni-enekesno.htmlNem titok, hogy Dér Heni szívesen visel extrém szetteket, de hétvégi fellépőruhája a korábbiakon is túltett... Trend--Ilyen plasztikai beavatkozásokat tervez még a magyar Ken baba: videóhttp://www.life.hu/trend/20180414-ilyen-plasztikai-beavatkozasokat-tervez-meg-a-magyar-ken-baba.htmlGreg, a magyar Ken baba legutóbb novemberben nyilatkozott a Life.hu-nak, azóta viszont a feje tetejére állt a világa. Felismerik az utcán, szelfiket és sminkelési tanácsokat kérnek tőle, valamint ismert emberek is keresik társaságát. De a bulvárnak a negatív hozadékával is szembesült Greg, akinek anyukáját verbálisan megtámadták a nyílt utcán. Az esetről, valamint a leendő plasztikai terveiről mesélt most. Trend--Így készül Gáspár Bea frizurája A konyhafőnökre http://www.life.hu/trend/20180325-igy-keszul-gaspar-bea-frizuraja-a-konyhafonok.htmlNagyon kedves képet osztott meg Gáspár Bea. Így készül a frizurája A konyhafőnökre.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.