Elárulta születendő gyermekük nemét Rácz Gergő

Születés baba házasság Rácz Gergő kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Gergő elárulta születendő gyermeke nemét: feleségével, Beával kislányt várnak.

Rácz Gergő és kedvese, Bea decemberben mondta ki a boldogító igent egymásnak és nem sokkal később bele is vágtak a babaprojektbe, pár napja bejelentették, hogy babát várnak.

Az énekes a FEM3 stúdiójában elárulta, már izgatottan várják a kis jövevényt.

Van bennem kíváncsiság, várakozás és öröm. Csomó dolgon keresztülmentünk Beával, amiről nem tudtuk előre, hogy hogy fog működni és belevágtunk. Ez is egy ilyen dolog. Ez egy jó érzés, amikor az ember készülődik valamire. Ha sok ilyen van egy kapcsolatban, amire közösen várnak a párok és készülődnek, az mindenképp egy összetartó erő" – nyilatkozta a leendő apuka.

Ezután Berki Krisztián rákérdezett arra, hogy tudják-e már a baba nemét, mire az énekes kissé bizonytalanul válaszolt.

Úgy néz ki, hogy kislány lesz."

Zámbó Krisztián új életet kezd: elköltözik és nevet változtathttp://www.life.hu/sztarok/20180601-zambo-krisztian-uj-eletet-kezd-elkoltozik-es-nevet-valtoztat.htmlZámbó Krisztián életében nagy változások következnek, a celeb pedig izgatottan várja: olyan ez számára, mint egy újjászületés. TV + SztárokOrigoCsaládját támogatja anyagilag Cicciolina: ezért kell még mindig vetkőzniehttp://www.life.hu/sztarok/20180601-csaladjat-tamogatja-anyagilag-cicciolina-ezert-kell-meg-mindig-vetkoznie.htmlCicciolina 66 évesen sem tette még le a lantot, de amellett, hogy élvezi a szereplést szüksége is van a pénzre: családját kell segítenie. TV + Sztárok--Hosszú Katinka boldognak tűnik a szakítás ótahttp://www.life.hu/sztarok/20180601-hosszu-katinka-boldognak-tunik-a-szakitas-ota.htmlHosszú Katinka nem vonult vissza szakításuk bejelentése óta, azóta is posztol fotókat Instagram-oldalára, és mindegyiken mosolyog. A szakértő szerint nem ritka az érzelmi felszabadultság egy kapcsolat lezárása után. TV + Sztárok--Bihari Viki megvédte Tóth Verát, miután a kommentelők rátámadtak melltartó nélküli képe miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180601-bihari-viki-megvedte-toth-verat-a-kommentelok-tamadasatol-melltarto-nelkuli-kepe-miatt.htmlTóth Vera közzétett magáról egy fotót, melyen fehér felsőben látható melltartó nélkül. Természetesen ezt a kommentelők is észrevették, és nem is hagyták szó nélkül. Bihari Viki pedig az énekesnő védelmébe szállt: senkinek nincs köze ahhoz, hogy visel-e melltartót, vagy nem. TV + Sztárok--Megyeri Csillának udvarol Dzsudzsák Balázs?http://www.life.hu/sztarok/20180601-megyeri-csillanak-udvarol-dzsudzsak-balazs.htmlA Ripost fotózta le a napokban Megyeri Csillát és Dzsudzsák Balázst egy szórakozóhelyen. És bár az Ázsia Expressz sztárja tagadja, hogy lenne köztük valami, a közös barátok mást mondanak. A válogatott focista a találkozó óta üzenetekkel bombázza Csillát.TV + Sztárok--Meghan Markle anyja visszatért Amerikába az esküvő utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-meghan-markle-anyja-visszatert-amerikaba-az-eskuvo-utan.htmlÚgy tűnik, Meghan Markle és Harry herceg esküvője után az amerikai szépség édesanyja, visszatér hazájába. Lesifotósok kapták lencsevégre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.