Ilyen szexi volt Szűcs Judith énekesnő a hetvenes években

Forrás: FEM3 -
szép fashion week szexi szépség Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még most is rengetegen rajonganak Szűcs Judith énekesnőért, sőt alakja is irigylésre méltó. A Fortepan online archívumban most rábukkantunk néhány képre, amelyen az énekesnő látható fiatalon. Elállt a szavunk!

Igaz, hogy Szűcs Judit énekesnő már betöltötte a hatodik x-et, mégis bomba formában van, alakját bárki megirigyelhetné. A Fortepan online archívumban találtunk róla néhány fiatalkori fotót, és jól látszik, hogy Judit alig változott valamit.

Az énekesnő egyszerre bájos és szexi a fotókon. Szűcs Judith az akkori divatnak megfelelően trapéznadrágot, hatalmas sarkú cipőt visel, és az akkori egyik népszerű bútordarabot, a tojásfotelt is kipróbálta.

Szűcs Judith énekesnő 1976-ban Forrás: Fortepan/Urbán Tamás

Szűcs Judith a tojásfotelben Forrás: Fortepan/Urbán Tamás

Ezektől az ételektől garantáltan ragyogó lesz az arcbőrödhttp://www.life.hu/trend/20180531-ezektol-az-etelektol-garantaltan-ragyogo-lesz-az-arcborod.htmlA bőrünk minősége nem kizárólag azon múlik, hogy milyen kozmetikumokat használunk. Az is hatással van rá, amivel belülről tápláljuk. Ha sok vizet iszol, attól máris élettelibb lesz, és ugyanígy van ez az ételekkel is. Mutatjuk, mit érdemes fogyasztanod, ha csodás bőrt szeretnél. TrendOrigoPraktikus és imádnivaló holmik, amik nélkül el se indulj a strandrahttp://www.life.hu/trend/20180530-praktikus-es-imadnivalo-holmik-amik-nelkul-ne-indulj-el-a-strandra.htmlIdén már május közepén is volt részünk strandidőben, és a június is kánikulai idővel kecsegtet. Vagyis itt az ideje a nyaralásra is gondolni, és beszerezni azokat a holmikat, amik igazán gondtalanná varázsolják a strandon eltöltött napokat. Trend--Epres Panni tanácsai nem csak szépségkirálynő jelölteknek http://www.life.hu/trend/20180530-epres-panni-tanacsai-nem-csak-szepsegkiralyno-jelolteknek.htmlEpres Panni komoly tapasztalattal rendelkezik a kifutók világában. Sokat látott már, de azért a mai napig érik meglepetések a divatszakmában. Idén is tanácsadóként segíti a Miss Balatonra jelentkező lányok felkészülését, és most elárult néhány apróságot, amivel a castingokon pozitív benyomást tehetnek a versenyzők. Ezeket a tanácsokat azonban nem csak a szépségkirálynő jelölteknek érdemes megfogadni. Trend--Újrahasznosítás stílusosanhttp://www.life.hu/trend/hirdetes/20180530-nespresso.htmlA Nespresso alumíniumkapszulák új élete szemüvegként Gondoltad volna, hogy újrahasznosítással trendi dolgok születhetnek? A Nespresso most bebizonyítja, hogy ez lehetséges: használt alumíniumkapszulákból a Tipton Eyeworks-szel megalkották a nyár legstílusosabb kiegészítőit, az újrahasznosított alumíniumból készült szemüvegkereteket! HirdetésHírességek, akik nem menyasszonyi ruhában mentek férjhezhttp://www.life.hu/trend/20180529-hiressegek-akik-nem-menyasszonyi-ruhat-viseltek-az-eskuvojukon.htmlBármennyire drága menyasszonyi ruhát ki tudtak volna fizetni, ők mégis valami rendhagyót választottak életük nagy napján. Neked bejönnek a szokatlan esküvői outfitek?TrendOrigoDiana hercegné nem viselt Chanelt, rossz dolgokra emlékeztettehttp://www.life.hu/trend/20180529-diana-hercegno-nem-viselt-chanelt-rossz-dolgokra-emlekeztette.htmlSzívszortíó oka van annak, hogy Diana hercegnének miért nem viselte a Chanel divatház ruháit. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.