A rádiós, Rákóczi Feri és felesége, Judit még most is olyan szerelmesek egymásba, mint kapcsolatuk elején. Két gyermekük, Panna és Soma teszi teljessé mindennapjaikat, de lehet, hogy vállalnának még gyermeket. 

Rákóczi Feri és felesége, Judit kapcsolatuk elején úgy gondolták, négy gyermekig meg sem állnak. Most 11 éve házasok és még mindig olyan szerelmesek egymásba mint a legelején. Két gyermekük van, Panna és Soma, ám gondolkodnak rajta, hogy bővítsék a családot. 

"Mindig is az a kép élt bennem, hogy négy gyerekig meg sem állunk. Míg bennem tombolt ez a vágy, Judit egyre távolabb került tőle. Most újrakezdeni nem lenne könnyű, hiszen egy kisbaba merőben felbolygatja egy család életét" - mondta a Best magazinnak Rákóczi Feri. 

Rákóczi Feriék fontolgatják a családbővítéstForrás: Facebook/Best Magazin

Felesége hozzátette: "Egyébként az örökbefogadás is megfordult a fejünkben, abszolút benne van a pakliban, sokat gondolkodtunk róla. Imádtam a terhesség minden pillanatát, de lehet, hogy már nem élném át még egyszer. Mindenki kisbabát akar, ám egy három-négyéves picinek is örülne az ember. Nem akarunk elzárkózni ettől sem. Én hiszek abban, hogy ha tényleg ez a mi utunk, akkor ennek kell beteljesülnie."