fashion week ruha Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milyen új ruhadarabokat érdemes beszerezni az idei nyári szezonra? Mutatunk néhány kényelmes és igazán divatos holmit, amit te is imádni fogsz!
  • ingruha

Ki ne szeretné a nyári ruhát? Laza, könnyű, százféle stílusban, szabásban, mintában, színben megtalálható a boltok polcain. Az idei szezon nagy kedvence az ingruha, és ezen belül is nagy a választék: sportosabb és elegánsabb fazonok között is válogathatsz.

Mango 9995 Ft, H&M 5990 Ft Forrás: Mango, H&M
  • fonott táska

Annyira imádjuk ezt a trendet, hogy a fonottakról külön cikkben is megemlékeztünk. Ebbe a trendbe is sok minden belefér a strandra járós szalmatáskától a kézitáskán át a klasszikus kosarakig. Hihetetlenül nagy a felhozatal, így biztosan rátalálsz majd a neked való darabra.

Mango 9995 Ft, 11.995 Zara Ft Forrás: Mango, Zara
  • valami csíkos

Shortok, nadrágok, szoknyák, pólók, ingek, zakók, fürdőruhák, ingruhák: nincs olyan nyári ruhadarab, amit ne tudnánk beszerezni csíkosban. Egy dologra figyelj, függőleges irányú csíkozást keress, az optikailag megnyújt és vékonyít.

Bershka 7995 Ft, Mango 9995 Ft Forrás: Bershka, Mango
  • famer

A famer minden nyáron alapdarab. Még mindig megvan benne az a szabad életérzés, ami a hippi mozgalommal rakódott rá, és mikor máskor szeretné az ember ezt igazán érezni, mint a nyári időszakban! A short és az ing mellett ebben a szezonban a vádliközépig érő szoknya a nagy trend.

Bershka 6995 Ft, Zara 8995 Ft Forrás: Bershka, Zara
  • papucs

Az éktalpú és a flatform szandál, illetve a gyógypapucsstílus is marad 2018 nyarán, de felsorakoznak melléjük a lapos, bőrtalpú papucsok is, amik különösen strapabíróak.

Zara 8995 Ft, Mango 13.995 Ft Forrás: Zara, Mango

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.