Az elmúlt hetek izgalmaktól mentes vörös szőnyeges bevonulásai után végre egy eseménydús hét következett Hollywoodban. Filmpremierek, gálák, díjátadók, és persze rengeteg látnivaló az estélyiktől, az extrém overálokon át a legrondább ruhákig. Mutatjuk a részleteket. 

  • Tollasbál

A tollakat nagyon szerették ezen a héten, az Ocean's 8 premierjén többen is viseltek ilyen darabot. Például Sandra Bullock, aki egy nude, flitteres ruhát választott. Egészen más stílust képviselt Sarah Paulson, aki vakító neon estélyit viselt.

Sandra Bullock és Sarah PaulsonForrás: Getty Images
  • Futurisztikus outfitek

Cindy Bruna és Rihanna outfitjét is a futurisztikus jegyek tették különlegessé. De míg Cindy ruhájának színei és szabása is telitalálat volt, Rihannának nem állt annyira jól ez a fodrokkal, hullámokkal játszó darab. 

Cindy Bruna és RihannaForrás: Getty Images
  • Sztárpárok versenyben

Az Amerikai Filmintézet George Clooney tiszteletére rendezett estjén sok híresség volt jelen. Természetesen az ünnepelt is ott volt feleségével. Harry herceg esküvőjén odáig voltunk Amal ruhájáért, ez az aszimmetrikus darab viszont most nem jött be. A másik kedvenc párunk Cindy Crawford és férje, Rande Gerber voltak. Az egykori modell ruhája kifogástalan volt, míg férje nyitott inge kicsit túl lazának tűnt az alkalomhoz. 

George és Amal Clooney (balra), Cindy Crawford és férje, Rande Gerber (jobbra)Forrás: Getty Images
  • Divatikon

Ezen a héten volt a CFDA Fashion Awards is, ahol a divat- és kiegészítőtervezők mellett minden évben divatikont is választanak. Idén Naomi Campbellt érte ez a megtiszteltetés, aki címéhez méltóan öltözött fel a gálára, és láthatóan nagyon jól is érezte magát ebben a piros darabban.

Naomi CampbellForrás: Getty Images
  • A hét sztárja

Az egyik kedvenc outfitünk is a CFDA-gálához kötődik. Gigi Hadid, akit viszonylag ritkán látni a vörös szőnyegen színes ruhákban, most egy csupaszín, és nagyon vagány overált viselt. Meglehetősen bevállalós darabról van szó, de Gigi ezt is jól tudta viselni.

Gigi HadidForrás: Getty Images
  • A hét vesztese

A hét vesztesét is a CFDA-n avattuk fel. Rosie Huntington-Whiteley, akinek a stílusáról általában ódákat zengünk, olyan rosszul öltözött fel, mint még soha. Nemcsak, hogy rossz volt az egész elképzelés, de még egy kicsit közönséges is lett a végeredmény. A csipkebetétes nadrág és az aszimmetrikus zakó egyszerűen béna volt.

Rosie Huntington-WhiteleyForrás: Getty Images