Egy szállodai alkalmazott vallott arról, mi minden talált már a hotelszobákban takarítás során vagy épp azután, hogy a vendégek távoztak onnan.

A vendéglátóiparban dolgozni nem mindig könnyű, a hotelek alkalmazottainak pedig néha nagyon különös, esetenként undorító dolgokkal is szembe kell nézniük. Jacob Tomsky például nemrég egy könyvet is megjelentetett gyomorforgató történeteiről.

A DailyStar azt írja, a férfi több mint 10 évet dolgozott hotelekben különböző pozíciókban. Volt recepciós és takarító is. Elárulta, egyszer például egy hullát talált az egyik hotelszobában.

Néha furcsa dolgokat találnak a takarítók a hotelszobákbanForrás: AFP/Franck Fife

Igen, lehetnek hullák a szobákban. Az emberek bárhol meghalhatnak, például álmukban is. És arra is volt már példa, hogy valaki direkt azért foglalt magának hotelszobát, hogy meghaljon és ne egy családtag, hanem egy vadidegen találjon rá a holttestére."

Tomsky hozzátette, ezek után már szinte meg sem lepődött azon, ha fecskendőket, vér vagy esetleg székletet talált a szobákban.

Talán nem is gondolnánk, de vannak olyan párok, akik kifejezetten arra vágynak, hogy rájuk nyissanak szex közben. Többször is kaptam a recepción olyan telefonhívást, hogy valamire szükségük van, vigyem fel nekik a szobába, és amikor bementem, szex közben kaptam rajta őket."