Tücsi megmutatta luxusnyaralóját a Balatonon: videó

Forrás: Sofron István/Instagram -
Tücsi luxus Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez aztán a kilátás: ebben az álomnyaralóban tölti a nyarat a Balatonon Tücsi és vőlegénye, Sofron István.

Csodálatos helyen vásárolt nyaralót magának Tücsi és vőlegénye. A ház elképesztő panorámával rendelkezik. Innen mi sem szívesen mennénk haza.

Fesd át otthonod falait Meghan Markle kedvenc árnyalatairahttp://www.life.hu/otthon/20180614-fesd-at-otthonod-falait-meghan-markl-sussexi-hercegne-kedvenc-arnyalataira.htmlA brit festékgyártó, a Valspar megalkotta a sussexi hercegné-színpalettát. A benne található árnyalatokat Meghan Markle ruhatára inspirálta, és azok a színek köszönnek vissza benne, melyeket Harry herceg jegyeseként kezdett el hordani. Mi pedig bemutatjuk, hogy ezeket miként tudod otthonodban alkalmazni. OtthonOrigoPanelban töltöd a nyarat? Így éld túl!http://www.life.hu/otthon/20180612-igy-eld-tul-a-nyarat-a-panelban.htmlCímlapi szavazásunk szerint olvasóink 41%-a idén nem megy nyaralni. Nekik szeretnénk túlélési kalauzt nyújtani a forró nyári napokra. Még könnyű a dolgunk, ha ki tudunk költözni a kertünkbe, de ha társasházba vagy panelba vagyunk bezárva a nyári szezonra, az már nehezebb ügy. OtthonOrigoMadonna elképesztő összegért árulja a 14 fürdőszobát számláló házát: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20180612-madonna-elkepeszto-osszegert-arulja-a-14-furdoszobat-szamlalo-hazat.htmlNyolc hálószoba és tizennégy fürdőszoba található abban a házban, amely jó ideje Madonna otthona, ám most eladja. A házért nem kevesebbet kér, mint 35 millió dollárt, azaz kicsivel többet, mint 9,5 milliárd forint. Otthon--Kicsi a gyerekszoba? Ne aggódj, mutatjuk, miként tudod a legjobban kihasználnihttp://www.life.hu/otthon/20180526-kis-alapteruletu-gyerekszoba-praktikus-berendezese.htmlA kis alapterületű gyermekszobák kihívást jelenthetnek a berendezés tekintetében. Hiszen ez a helyiség egyszerre hálószoba és nappali. Pár egyszerű trükkel azonban sok helyet nyerhetsz. OtthonOrigoPanelek korszerűsítése - Így növelheted lakásod értékét!http://www.life.hu/otthon/20180527-panelek-korszerusitese-noveld-lakasod-erteket-felujitas.htmlA paneleket hajlamosak vagyunk elfogadni olyannak, amilyennek 50 évvel ezelőtt megépítették őket. Jó tudni azonban, hogy a mai napig nagyon sokan keresik ezeket a típusú lakásokat, de nem csupán eladási célzattal jöhetnek jól a következő korszerűsítési, felújítási tippek. Legyen élhetőbb és értékállóbb otthonod! OtthonOrigoMegmutatta új otthonát Zámbó Krisztián: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20180607-megmutatta-uj-otthonat-zambo-krisztian-fotok.htmlZámbó Krisztián megmutatta új otthonát. Az énekes Visegrádra költözött. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.