Egy ékszer több mint kiegészítő. Aktuális életérzésünk, hangulatunk lenyomata. Sokszor tényleg nem is kell más, csak egy farmer és egy fehér póló, és hozzá egy számodra kedves ékszer, ami feldobja a napodat. Most ilyeneket mutatunk, természetesen magyar tervezőktől. 

  • panyizsuzsi

Az üvegékszerekről híres Panyi Zsuzsi legújabb, TROJT névre keresztelt kollekciója gyönyörű színekben pompázik. A rojtokkal kiegészített színes üvegek egy-egy pár fülbevalóvá álltak össze, melyekben tökéletes összhangba került a bohóság és az elegancia.

Forrás: Panyi Zsuzsi
  • nandi

Nácsa Andi egyedi stílusát könnyű felismerni. Andi elsősorban printelt ruhákat készít, de ékszerekkel is bővítette a márka kínálatát. A 2018-as nyári szezon színes, játékos darabjai minden egyszerű, letisztult nyári viseletet jól kiegészítenek.

Forrás: Nandi
  • Cifra Design

Bányász Melinda a testvére által kifejlesztett egyedi Viaplant technikával készít ékszereket. Az elsősorban belsőépítészetben - burkolóanyagként, bútoralapanyagként - felhasznált szabadalom a természet kincseit, a növényi részeket használja fel. A technika a designtárgyaknál is jól működik, ezt bizonyítják Melinda ékszerei is.

Forrás: Cifra Design
  • Karman jewelry

Kármán Orsi minden SS kollekciója meghozza a nyári életérzést. Érdemes a korábbi Edge és Evoke kollekciók között is nézelődni, de persze a legújabb darabokról se feledkezzünk el. Cselényi Eszter tavaszi-nyári kollekciójához készült ékszerek rendkívül látványosak: egész nyárra elég pár minimalista stílusú, fehér ingruhát vagy overallt beszerezned, és hozzá Orsi ékszereit.

Forrás: Karman jewelry
  • RINGU Boutique

Nothof-Scheiring Barbara ékszerei nem formáiban, hanem színeiben idézik a nyarat. Kedvenc kollekciónk, a Play és a North minden darabja magában rejti a nyár vibráló életérzését. Minta egy-egy festmény lenne, amit a vízpart, a vízen megcsillanó fények, a hullámok játéka, vagy éppen a nyári naplemente ihletett. Minket elvarázsoltak!

Forrás: RINGU Boutique
  • Manoluma

Mészáros Orsi ékszerei a szabadságvágyat hirdetik, megfűszerezve egy kis hippi életérzéssel. Orsi láthatóan nagy tisztelettel nyúl az alapanyagaihoz, amelyek leginkább a kristályok, kövek, de a bőr és a toll sem ritkaság, aztán jöhetnek a fém kiegészítők, a rojtok és egy kis makramé. Orsi szereti, ha egy ékszernek története van, így ha ti is szeretitek az országokon, tájakon átívelő meséket, őt keressétek.

Forrás: Manoluma
  • PLANTETHICS

Dénes Barba célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a növények és az emberek világát. A fenntarthatóságot, az etikus divatot támogató márkától a kedvenc darabjaink a növényeket rejtő üvegékszerek. A Forest kollekcióban többek között páfrányos, borostyános, pitypangos nyakláncokat találsz.

Forrás: Plantethics
  • Soie Essentielle

Farkas Esztinél, a Soie Essentielle tervezőjénél rendkívül látványos darabokat találtok. A fonalból készült ékszerek sok esetben kiegészülnek különböző kövekkel, lógókkal, fityegőkkel, az ember nem is tudja, hogy egy-egy ékszer melyik részletébe szeressen bele.

Forrás: Soie Essentielle
  • Stampp

Schall Eszter minimalista sárgaréz ékszerei mind-mind egy apró, imádnivaló grafikát rejtenek. A rókától a méheken át a bolygókig sokféle minta megtalálható nála. Igazi lélekmelengető apróságok, amiket imádni fogsz, ha a kisebb, letisztult ékszereket kedveled.

Forrás: Stampp